Hejo

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
persian
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witajcie :)

Na początek chciałbym się przywitać, bo to ponoć oznaka dobrej kultury osobistej :)...choć jak zwał tak zwał..gdy się wchodzi w nowe środowisko należy się ukłonić :)

Nazywam się Paweł , lat 27 {prawie}. Mieszkam w niewielkim mieście w woj. Lubuskim. Moje przygody ze sportem a konkretnie mówimy tu o bieganiu, rozpocząłem w wieku 12 lat {bieg na orientacje - tereny leśne}. Po 4 latach intensywnych treningów przerwałem ten sport. Powodów było mnóstwo, nauka , brak chęci , imprezy i niestety imperezy alkoholowe co potężnie uraczyły mnie w przekonaniu, że na bieganie nie mam sił ani zdrowia. Z takim myśleniem tkwiłem bardzo długo, po drodze miałem olbrzymie problemy ze zdrowiem . W ostatnim czasie {mowa tu o ostatnich 2 latach} czuję się znacznie lepiej i powoli wychodzę ze stagnacji fizycznej. Poprawa zaowocowała pomysłem na uprawianie sportu i tutaj oczywiście bieganie ;). Teraz dobra kondycja to podstawa w moim życiu, dzięki aktywności ruchowej czuje że żyje.

Na forum trafiłem przez zbieranie z różnych źródeł informacji o odzieży , obuwiu do biegania a także o kwestiach diety biegacza i tematy pokrewne dotyczące run actives .

Jeszcze raz witam wszystkich i życzę prężnych biegów :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ