Początki.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Wiloch
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, dzisiaj zacząłem biegać z kolegą i zrobiliśmy to troszkę po amatorsku, tzn. poszliśmy na lotnisko i przebiegliśmy 6km 45 minut, nie wiem czy to dobry wynik czy nie bardzo. Ale nie o to mi teraz chodzi. Nie wiem jak bardziej profesjonalnie się do tego zabrać, mam 15 lat, posiadam 168cm oraz 60kg wagi a kolega 170+ wzrostu, 64kg . Chciałbym aby ktoś polecił mi, o których godzinach najlepiej biegać i jak zabierać się do treningów, co ćwiczyć oraz jaką dietę przybrać. Z góry dziękuję. Aha, chciałbym dodać że chcę biegać pod sprint, czyli proszę o plan treningowy.
PKO
Awatar użytkownika
szy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:01
Życiówka w maratonie: 3:19:17

Nieprzeczytany post

Jak pod sprint to w szkole do trenera, powaga.
Tu siedzą przede wszystkim długodystansowcy.

A jak chcesz teorię do trenignu w sprincie, to tu:
http://picasaweb.google.pl/mdnni16/Spri ... true&pli=1#
Wiloch
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wiesz co, chyba się po wakacjach zapiszę, przeczytałem artykuł i było tak jak mówiłem w innym moim wątku. Najpierw muszę wyćwiczyć ogólną kondycję i wytrzymałość. Wczoraj odkryłem fajną trasę w Gliwicach, gdzie większość drogi idzie się pod górę, na prawdę fajny trening. Aktualnie stosuje Plan Treningowy Puma.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ