widać metę

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
dzierga
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tytuł wątku może brzmi przwrotnie, bo owa meta jest mam nadzieję początkiem.

W niedzielę 28.05.2009 biegnę moje 30 minut i tym samym mam zakończyć 6 tygodniowy plan pumy. Przez ten czas sumiennie wykonywałem i realizowałem powyższy plan, więc mam nadzieję, że mi się uda. Troche martwie się o tempo. Mam tendencję do tego, że mocno zaczynam a później brakuje prądu w płucach i trzeba zwolnić.

Co dalej, co proponujecie?
PKO
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

dzierga pisze: Co dalej, co proponujecie?

Dalej proponujemy biegać... :oczko: :) Będzie dobrze, Pozdrawiam
Awatar użytkownika
td0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przygotuj się do zawodów na 10 km.
W dziale trening znajdziesz plany dla początkujących.
:) Tomek
dzierga
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

na dzień dzisiejszy robie 5 km w planie pumy (4,30b:0,30m) może nie jest to zniewalający wynik ale przypomne że mam wagę 94kg do 1,85m wzrostu, także biegam z dadatkowym plecakiem:P

Tak sobie myśle, że jeśli uda mi się w niedzielę zrobić te 30 min ciągły, to pobiegam tak przez następny tydzień a później wezme się za plan na 10 km, bo od 5 km do 10 to już niewiele:D
Awatar użytkownika
td0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzierga pisze:na dzień dzisiejszy robie 5 km w planie pumy (4,30b:0,30m) może nie jest to zniewalający wynik ale przypomne że mam wagę 94kg do 1,85m wzrostu, także biegam z dadatkowym plecakiem:P

Tak sobie myśle, że jeśli uda mi się w niedzielę zrobić te 30 min ciągły, to pobiegam tak przez następny tydzień a później wezme się za plan na 10 km, bo od 5 km do 10 to już niewiele:D
Jak już pobiegniesz na zawodach 10 km, to weź się za plan do półmaratonu a potem ... to już sam wiesz :)
:) Tomek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ