Szukam klubu
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Szukasz klubu i trenera co by się rozwijać i bić rekordy świata, czy raczej klubu zrzeszającego pasjonatów, amatorów ?:)
- td0
- Zaprawiony W Bojach
Jestem amatorem bez licencji i nieraz już biegałem na bieżni.blackx2 pisze:Najlepiej jedno i drugie, bo bez licencji nie mozna probowac swoich sil na biezniachblackx2 pisze:Szukam klubu, ktory może mnie przygarnąć, jestem z Siedlec, lat 26, biegam raczej srednio ale mozna podtrenowac zawsze:)
:) Tomek
-
- Dyskutant
a w jakich startowales mityngach?:Ptd0 pisze:Jestem amatorem bez licencji i nieraz już biegałem na bieżni.blackx2 pisze:Najlepiej jedno i drugie, bo bez licencji nie mozna probowac swoich sil na biezniachblackx2 pisze:Szukam klubu, ktory może mnie przygarnąć, jestem z Siedlec, lat 26, biegam raczej srednio ale mozna podtrenowac zawsze:)
u mnei nawet na bieznie nei mozna wejsc bo zamknieta, tzn miasto oddalo osrodkowi sportu:/ a jak ktos wejdzie bez oplaty (100zl za godz:) to mozna trafic na komende
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie ma to ja zdrowa polityka pro sportowa... Brak mi słów. Kiepsko trafiłeśu mnei nawet na bieznie nei mozna wejsc bo zamknieta, tzn miasto oddalo osrodkowi sportu:/ a jak ktos wejdzie bez oplaty (100zl za godz:) to mozna trafic na komende