Witam Serdecznie !

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
nikt1992
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 14
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum . Mam na imię Tomek , jestem z woj Świętokrzyskiego . Od kilku tygodni przeglądam strony poświęcone bieganiu . Dziś postanowiłem się zarejestrować przedstawić mój cel .
We wrześniu tego roku ważyłem 95 kg , od tego czasu ograniczyłem słodycze .. nie jem pieczonego mięsa , robiłem A6W . Aktualnie ważę 76 kg . Czuję się bardziej sprawny fizycznie . Wspomnę jeszcze że od kilku miesięcy ćwiczę na siłowni , około 15 minut dziennie . Chciałbym do A6W i siłowni dołączyć bieganie . Niestety , aktualnie jestem zielony , muszę przejrzeć forum . ale jeśli mielibyście jakieś uwagi proszę o informacje . Zamierzam zakupić buty Kalenji są w przystępnej cenie . Jeśli chodzi o dietę , rano przed szkołą jem tylko 2 kromki razowe z wędliną , potem o 15 obiad zazwyczaj 2 dania , kolacja około godziny 19.30 2-3 kromki razowe pomidor ser . Myślę że jest oki nie czuję głodu , osłabienia . Nie układałem diety po-prostu ograniczyłem tylko ilościowo .

Moim celem jest zrzucenie 6-7 kg . Dodam że mam 173 cm . Ale chciałbym także pobiegać dla satysfakcji , uspokojenia , odprężenia .

Proszę o wskazówki dotyczące , diety , wyposażenia , planu biegania .

Serdecznie pozdrawiam
PKO
Awatar użytkownika
glodny1988
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

przejzyj dokladnie zakladke zacznij biegac na glownej,jest tam bardzo wiele o tematyce ktora cie interesuje,a w razie czego pytaj.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ