No zatem znacie jakieś dobre trasy do krosu w W-wie lub okolicach - żeby było dużo górek, dołków i urozmaicony teren? Im blizej Pragi Pld tym lepiej
Gdzie kros w Warszawie?
- romek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Miałem problem, gdzie umieścić ten wątek, ale skoro uważam się za początkującego, to pozwolę sobie go wcisnąć tutaj.
No zatem znacie jakieś dobre trasy do krosu w W-wie lub okolicach - żeby było dużo górek, dołków i urozmaicony teren? Im blizej Pragi Pld tym lepiej
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach

Ja biegam tego typu trasę na Szczęśliwicach, polecam. Jeżeli miałbyś ochotę kiedyś przetestować, możemy się kiedyś spotkać... Świetna trasa jest także w Choszczówce, ale to już jest nieco dalej. Niestety mieszkamy na równinnych nizinach 
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Romku, popytaj Igora. Zdaje się, że Wesoła i okolice posiadają odpowiednie tereny do krosu.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- caryca
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
dokladnie Stara Milosna
znaczy 125 do konca i pozniej to juz sa lasy albo (chyba 148) do wisniowej gory- jeszcze blizej i bardzo ladnie trasy+ duzo jagod teraz!!!
- romek
- Zaprawiony W Bojach

Ours brun, z chęcią bym się przebiegł z Tobą po tych Szczęśliwicach. Daj znać, kiedy by Ci pasowało - ja najchętniej w przyszłym tygodniu - dzień i pora w zasadzie dowolna
Jeśli ktoś miałby ochotę pokazać mi jakieś trasy w Starej Miłosnej, to też jestem chętny
.
Reszta trochę ode mnie daleko, ale jakby się kiedyś komuś nie chciało biec samemu, to pewnie też przynajmniej raz dla rekonesansu mógłbym się przebiec.
Pozdrawiam i dziękuje
Romek
Jeśli ktoś miałby ochotę pokazać mi jakieś trasy w Starej Miłosnej, to też jestem chętny
Reszta trochę ode mnie daleko, ale jakby się kiedyś komuś nie chciało biec samemu, to pewnie też przynajmniej raz dla rekonesansu mógłbym się przebiec.
Pozdrawiam i dziękuje
Romek
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach

Generalnie trenuję tam raz w tygodniu, byłem tam wczoraj, także też pasowałoby mi w przyszłym tygodniu... Trochę przeszkadza mi uraz ścięgna i jeszcze nie mogę niczego zaproponować na 100%... Ja biegam tam kros, który nazwałbym już biegiem górskim w stylu anglosaskim:) łącznie ok. 240m przewyższenia na 6 okrążeniach... jeśli będziesz na Pucharze to możnaby tam uzgodnić szczegóły...Quote: from romek on 10:05 am on June 25, 2003
Ours brun, z chęcią bym się przebiegł z Tobą po tych Szczęśliwicach. Daj znać, kiedy by Ci pasowało - ja najchętniej w przyszłym tygodniu - dzień i pora w zasadzie dowolna
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach

Dokładnie chodzi o biegi organizowane w Choszczówce na pętli około 2,5km - jak na warunki warszawskie jest to rzeczywiście bieg górski porównywalny lub nieco łatwiejszy od naszej trasy szczęśliwickiej.
Podaję linki:
http://www.biegi.pl/archiwum/akt68.html
http://www.biegi.pl/archiwum/akt4.html
Podaję linki:
http://www.biegi.pl/archiwum/akt68.html
http://www.biegi.pl/archiwum/akt4.html
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach

Biegi organizowane przez Ziuta odbywają się chyba późną jesienią, natomiast też Sylwester Przybyła organizuje tam biegi w połączeniu z zawodami w BnO. Nawet miałem kiedyś przywilej uczestniczyć w takim biegu.... pamiętasz Janek jak mi tam dołożyłeś?
cóż w orientacji to na razie nie będę się specjalizował...
- romek
- Zaprawiony W Bojach

No, to pierwszy "kros" mam za sobą - przetestowałem Szcześliwice. Serdecznie podziękowania za wspólnie bieganko i gościnę dla Ours bruna i Starego Niedzwiedza
. Było naprawdę super. Do tej pory miałem takie wrażenie, że się obijam na swoim treningach, choć teraz i tak żałuje, że nie dałem z siebie wczoraj więcej.
Jak ktoś chce sprawdzić swoje nóżki i SB lub HRMax to Szczęśliwice godne polecenia.
Przyznam jednak, że spodziewałem się czegoś lżejszego (bardziej krosu niż SB) - ta góra stanęła mi na ambicji, więc zamierzam tam szybko wrócić
.
Jak ktoś chce sprawdzić swoje nóżki i SB lub HRMax to Szczęśliwice godne polecenia.
Przyznam jednak, że spodziewałem się czegoś lżejszego (bardziej krosu niż SB) - ta góra stanęła mi na ambicji, więc zamierzam tam szybko wrócić
- stary niedzwiedz
- Rozgrzewający Się

Witaj Romku! Gratuluję dzielnej postawy, gdyż biegłeś nie tylko szybciej ode mnie ( co jest oczywiste) ale też od Jurka Natkańskiego, który przecież trenował przed Szczęśliwicami w .....Himalajach a tu biegnąc z Wojtkiem zrobił 43 minuty. A więc następnym razem będzie napewno lepiej!!!
Stary niedzwiedz