Pierwszy raz zimą...

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
jagodowy zagajnik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,dzisiaj znalazłam tę stronę i postanowiłam dołączyć do grona biegających cały rok,bo jak pomyślałam o bieżni na siłowni to...odechciało mi się wszystkiego.Właśnie wróciłam znad Wisły i czuję się jak młody Bóg.Jeśli nie będę jutro chora to...będę najszczęśliwszą babką na świecie.Pozdrawiam wszystkich zdeterminowanych.Mimo przeszkód pogodowych.
PKO
munczios
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja już dziś o 7mej rano machnąłem 7km...więcej mi nie trzeba....oprócz błękitnego nieba ;) <--- też nie lubię bieżni na siłowni....kilka razy próbowałem ale wolę naturalnie...jak przymrozi w tyłek...upaprze się w błocie...wiatr rozwali czupryne...bez porównania...
powodzenia
"Możesz przegrać z przeciwnikiem ale nie z samym sobą"
jagodowy zagajnik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja narazie raczej krótsze dystanse preferuje,więc duży szacun dla Ciebie.Ale nic...siedem dni już i jakoś nie jestem chora,ani nie stało się nic z tego czego się obawiałam...Tylko,że mało ludzi biega...szkoda.nikogo nie spotykam na moim szlaku...
drwaski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeżeli tak obawiasz się choroby polecam tran. Mi chyba pomaga bo na razie (odpukać) nie choruję.
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nad którą Wisłą biegasz?
munczios
Wyga
Wyga