Jaki trening wybrać ??

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
belineek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam:)

Chciałbym rozpocząć jakiś trening biegowy, tylko nie wiem od którego mam zacząć i który byłby najlepszy dla mnie najlepszy ;/ :ojoj:
Obecnie w wolnych chwilach chodzę sobie pobiegać ale tak rereacyjnie. Chciałbym zacząć jakiś bardziej "profesjonalny" trening. Ostatnio wykręciłem czas na 1000m 3min i 8 sek. Bez problemu mogę biec stałym tempem przez 15min. Proszę o pomoc osób, które znają się na bieganiu i układaniu planów treningowych:)
PKO
Luchen
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Myślę, że warto byłoby napisać co chciałbyś osiągnąć, jaki masz cel??

Pozdrawiam
belineek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Moim głównym celem jest ogólna poprawa kondycji, zrzucenie kilu kilogramów. Teraz przez okres zimowy chciałbym się skupić na dystansie 5-10km, a dopiero później, czyli na wiosne bardziej chce się skupić na krótszych dystansach
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Wywaliłem tego spamera którego głównym celem działania było serwowanie linków do aktywni.pl

Do tego bzdurnych - bo podawał Ci plan do maratonu.

Tutaj jest jakiś Plan dla Ciebie:

http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=428
albo ten:
http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=429
belineek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Myśle, że ten plan byłby wsam raz dla mnie:) zastanawiam się czy są też takie plany w których trenuje się 5-6 dni w tygodniu a w pozostałe dni się odpoczywa?? Taki plan z w.w intensywością byłby dobry dla mnie:)
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To dodaj sobie taki 1 bieg regeneracyjny wolniejszy od wszystkich innych mieszczący się w 30 minutach. Polecałbym jednak oswoić się najpierw z 4/tyg
belineek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dobry pomysł.

Mam jeszcze jedno pytanie. Jak na początku moge dać sobie rade bez pulsometru?? Chodzi mi o wyznaczenie max tętna i bieganie na poziomie zgodnym z danym dniem:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ