Czy stosujecie zamiennie treningi na bieżni na siłowni, gdy pogoda niezachęcajaca?
Czu w ogóle biegacie w terenie gdy pada, deszcz lub deszcz ze sniegiem?
Witam,ArturS pisze:... ale niestety w moich godzinach urzędowania oblegały je panie większych rozmiarów - chodziły tylko tempem zakupowym i obgadywały swoich sąsiadów![]()
Ja biegam tylko wieczorami, niestety nie w W-wie, ale wybieram miejsca oświetlone. Może jakiś stadion, jakiś oswietlony park, ewentualnie bieżnia na siłowni?Otzi pisze:Moje pytanie jest trochęz innej beczki. To moja pierwsza jesień i mam nadzieję zima z bieganiem. Zazwyczaj biegałem po lesie kabackim i okolicach. Niestety szybko się robi ciemno i nie fajnie się tam wtedy biega. Proszę doradźcie gdzie wieczorami można w Warszawie biegać na dworze. Z góry dziękuję. Pzdr. Otzi
Jesień/wczesna zima jest na siłowniach najlepszym okresem jeśli chodzi o korzystanie z bieżni, bo jest stosunkowo mało ludzi. W styczniu jest okres postanowień noworocznych i wtedy konkurencja do bieżni większa ;]Fladra pisze:Witam,ArturS pisze:... ale niestety w moich godzinach urzędowania oblegały je panie większych rozmiarów - chodziły tylko tempem zakupowym i obgadywały swoich sąsiadów![]()
Bylam jedank wczoraj na siłowni i wybiegałam swoje 8km.
Nie było "grubych bab co przychodza poplotkować", ani grubych facetów z mięsniem piwnym.
Te pierwsze przeraziła pewnie pogoda i aura, a drudzy pozostali biernie przed telewizorem oglądając kolejna porażkę naszej reprezentacji.....