Zielona Gora
-
- Wyga
I potrzebuje mobilizacji? Niedawno zaczelam, ale juz prawie nalog. Fajnie byloby z kims pobiegac, bo juz trace rachube w liczeniu kolek na stadionie Tylko bez wiekszych szalenstw, jak na razie max 10 km. Pozdrawiam wszystkich biegających 

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witaj gosia ja chętnie z tobą pobiegam dosć często latam po bieżni na sulechowskiej i też szukam towarzystwa .
Jezus nadchodzi udawaj,że jesteś zajęty
-
- Wyga
A o której biegasz? dzis o 19, po trzech dniach przymusowej przerwy melduje sie na stadionie.
-
- Dyskutant
Witaj Gosiu akurat dzisiaj mam wolne od treningów w piątek miałem większy wysiłek i dałęm sobie 2 dni wolnego a ty biegasz tylko wieczorami ? i tylko na stadionie ?
-
- Wyga
Od pon do piatku tylko wieczorami, ewentualnie w weekend moglabym wczesniej. Poza tym wieczorem mimo, ze po calym dniu pracy, lepiej mi sie biega. Oczywiscie wolalabym po lesie, tyle ze sama nie mam odwagi:) Ja dzisiaj bardzo delikatnie (ostatnio chyba lekko przegielam i odezwalo sie kolano). To moze w poniedzialek? Na poczatek stadion?
-
- Dyskutant
Pon. mi pasuje wiec spotkamy sie o 19 na stadionie w poniedziałek
mOŻE NA WEEKEND WYBIERZEMY SIE DO LASU BO PO LESIE BIEGAĆ LUBIĘ NAJBARDZIEJ
w KTÓRYM MIEKSCU ZIELONEJ MIESZKASZ? JA NA ZACISZU WIEC DO ALSÓ MAM STOSUNKOWO BLISKO
mOŻE NA WEEKEND WYBIERZEMY SIE DO LASU BO PO LESIE BIEGAĆ LUBIĘ NAJBARDZIEJ
w KTÓRYM MIEKSCU ZIELONEJ MIESZKASZ? JA NA ZACISZU WIEC DO ALSÓ MAM STOSUNKOWO BLISKO
-
- Wyga
Ja tez wole po lesie i tez mam ich wokolo mnostwo, tylko ja mieszkam z przeciwnej strony ZG wlasnie w okolicach stadionu. Ok, to o 19 jutro:) ewentualnie ustalimy co z weekendem. Moge zadac niedyskretne pytanie?:) Ile masz lat?:) Imie tez moglbys moze podac ewentualnie:)
-
- Wyga
Ja troche wiecej 34, ale czytajac Twoje wczesniejsze posty, w tempie powinnam Ci dorównac. Zatem biegamy jutro:)
-
- Dyskutant
Damy radę wiesz jaky było coś nie tak zawsze możesz zwolnić i poczekać na mnie
bedę jutro o 19 na stadionie

-
- Rozgrzewający Się
Hej:D.
Może i ja się dzisiaj do was dołączę jeśli nie macie nic naprzeciw:D? Miło będzie, dla odmiany, pobiegać z kimś zamiast tylko z własnymi myślami.
Może i ja się dzisiaj do was dołączę jeśli nie macie nic naprzeciw:D? Miło będzie, dla odmiany, pobiegać z kimś zamiast tylko z własnymi myślami.
-
- Wyga
Super:):) Ja nie mam nic przeciwko, wręcz przeciwnie, we trójkę bedzie jeszcze fajniej. Do zobaczenia:)
-
- Wyga
Jakies ważne sprawy niecierpiące zwłoki przeszkodziły koledze Piotrowi ?:) Moze inny termin? Do trzech razy sztuka:)