Sklep z butami w woj. lubuskim

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
promyk5
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Może ktoś z Was poleci mi porządny sklep z butami do biegania w województwie Lubuskim? Byłem w Zielonej Górze w Sport Centrum (chyba tak ten sklep nazywa się) na ul. Batorego i kicha. Nic nie ma.

Po lekturze wielu wątków w necie doszedłem do wniosku, że takie buty na początku przygody z bieganiem kupuje się tylko w sklepie pod okiem fachowca.

Z góry dziękuję za pomoc
New Balance but biegowy
witeck
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!

Rzeczywiście w tym sklepie (nazywa się Athletic Sport) jest słabo z butami biegowymi. Wybierz się do Focus Parku i poszukaj takich sklepów jak City Sport lub Seezer. Znajdziesz tam buty biegowe między innymi takich marek jak Asics, Adidas, Nike, Puma, Reebok. Czasami zdarzają się w tych sklepach fajne wyprzedaże i można kupić porządne buty do biegania w przyzwoitych cenach.

Pozdrawiam!
promyk5
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witeck pisze:Witam!

Rzeczywiście w tym sklepie (nazywa się Athletic Sport) jest słabo z butami biegowymi. Wybierz się do Focus Parku i poszukaj takich sklepów jak City Sport lub Seezer. Znajdziesz tam buty biegowe między innymi takich marek jak Asics, Adidas, Nike, Puma, Reebok. Czasami zdarzają się w tych sklepach fajne wyprzedaże i można kupić porządne buty do biegania w przyzwoitych cenach.

Pozdrawiam!
W city sport byłem /to ten sklep przy wejściu od stacji StatOil ?/ - porażka. Obsługa w postaci dwóch sympatycznych dziewczyn nie mających zielonego pojęcia o butach do biegania. Przynajmniej odniosłem takie wrażenie :lalala:
A Seezer - gdzie to jest? Bo jakoś nie widziałem, a w Focus`ie byłem n-razy :ble:
witeck
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W city sport byłem /to ten sklep przy wejściu od stacji StatOil ?/ - porażka. Obsługa w postaci dwóch sympatycznych dziewczyn nie mających zielonego pojęcia o butach do biegania. Przynajmniej odniosłem takie wrażenie
Tak, to ten sklep. Rzeczywiście pracują tam sympatyczne dziewczyny, ale o butach do biegania nie mają zielonego pojęcia:-) Ja zrobiłem tak, że idąc do tego sklepu wiedziałem jaką mam stopę (pronacja) i mniej więcej jakie buty chcę kupić i nie liczyłem zbytnio na pomoc tych dziewczyn. Możesz poczytać trochę na tej stronie o doborze butów do biegania, żeby mieć jakieś rozeznanie.
A Seezer - gdzie to jest? Bo jakoś nie widziałem, a w Focus`ie byłem n-razy
Z tego co pamiętam, to sklep znajduje się chyba na przeciwko Reserved. Jednak też bym nie liczył zbytnio na wiedzę sprzedawców dotyczącą doboru butów do biegania.
Awatar użytkownika
ejchost
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

z zielonej nie jest daleko do poznania. A w poznaniu masz InerSport i Decathlon'a :)
[url=http://runmania.com/rlog/?u=ejrun][img]http://runmania.com/f/5348a6fe6b522b01bb6644fae69eee4e.gif[/img][/url]
zeluzg
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W Zielonej Górze jest sklep specjalistyczny runPlanet. Ale nie mają tam Nike , Adidas , tylko Ascics i inne (dobre doradztwo bo jest o sklep typowo biegowy).
ODPOWIEDZ