bieganie po wrocławiu
- Rapanui
- Dyskutant
Witam, zwracam się z prośbą do społeczeństwa biegowego ktore zamieszkuje wrocław
. Znacie może jakieś ścieżki biegowe w okolicach nad odrza lub śródmieścia ? Przeprowadziłem się niedawno do Wrocławia i szukam ciekawych miejsc do biegania. Pozdrawiam, rapanui

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie mieszkam teraz w tym rejonie, ale kiedyś miałem okazję tam wynajmować tam mieszkanie jakiś czas. Biegałem po Parku Szczytnickim, w okolicach Stadionu Olimpijskiego, wałami nad Odrą, Lesie Osobowickim.
Sentyment do wałów odrzańskich mi został, lubię tam robić długie wybiegania.
Pozdrawiam,
Sentyment do wałów odrzańskich mi został, lubię tam robić długie wybiegania.
Pozdrawiam,
Marek, Wrocław
http://www.stepow.net/
http://www.stepow.net/
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Też mieszkałem na Nadodrzu i niestety nie ma tam fajnych miejsc do biegania. Koło Dworca Nadodrze jest park, ale niewielki i szybko się znudzi. Najlepiej udać się w kierunku mostów Warszawskich i biec później wałami nad Odrą do mostu Szczytnickiego, i jeśli staczy sił pobiegać po parku Szczytnickim, albo wrócić ulicą Sienkiewicza.
Też mieszkałem na Nadodrzu i niestety nie ma tam fajnych miejsc do biegania. Koło Dworca Nadodrze jest park, ale niewielki i szybko się znudzi. Najlepiej udać się w kierunku mostów Warszawskich i biec później wałami nad Odrą do mostu Szczytnickiego, i jeśli staczy sił pobiegać po parku Szczytnickim, albo wrócić ulicą Sienkiewicza.
- pattom_72
- Rozgrzewający Się
Po pierwsze chciałem się przywitać na forum 
Dzisiaj dołączyłem do osób, które biegają
Ja będę biegał po parku koło ul. Spiskiej.
Póżniej zobaczę.

Dzisiaj dołączyłem do osób, które biegają

Ja będę biegał po parku koło ul. Spiskiej.
Póżniej zobaczę.
pattom
-
- Dyskutant
W parku przy Spiskiej biega mnóstwo osób w ramach ścieżek biegowych - jak ktoś nie lubi biegać sam. Wieczorami niestety nie działa oświetlenie, ale można przetruchtać do parku południowego. Co niedzielę biegniemy na stadion olimpijski, tam jest sporo możliwości. Krótsze trasy wkoło pól marsowych, średnie między mostami, albo całkiem dookoła wielkiej wyspy.
Zapraszam, bo w grupie raźniej.
Zapraszam, bo w grupie raźniej.