Witam :)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Orebil
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie wszystkich biegomaniaków ;)) Mam 19 lat, przygode z bieganiem zaczalem od... poniedzialku :) tak serio to zawszse biegalem bo uprawiam sport <siatkówka> ;) ale teraz z powodu nadwagi o jakies 6kg musze to spalic ;) trzymajcie za mnie kciuki :) a plan moj wyglada tak <realizuje go od poniedzialku>: Dieta: bez tłuszczu, twarogi, płatki z mlekiem, ryby, kotleciki sojowe, ryze, kasze ;) zzero alko, zero tłuszczu to moj sposob ;) mam duzy brzuszek bo reszta jest ok.... pon, wtor,czw,piat - bieg 30 min <puls 150 -160>, a6w. Sroda, sobota, niedz - a6w no i niedziela sauna ;) doradzcie czy to jest ok ;) a no i wazne...biore spalacz tluszczu 2x2 o nazwie Clenburexin :)
push the tempo... ;))
PKO
Krzychair
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

brzuszek masz pewnie od piwa .. wiec odstawienie alko pomoże samo w sobie..

proponuję Ci plan 10 tyg, znajdziesz go gdzieś na bieganie.pl

będzie Ci łatwiej

pozdrawiam
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Krzychair][img]http://runmania.com/f/52f975dbb143fc8d7cda527e035d7e59.gif[/img][/url]
ajron
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Spalacz nie potrzebny.
Zero tłuszczów to nie metoda.
Trzymam kciuki...
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bez tłuszczów to ja już dziś ci współczuję.
Kup oliwe z oliwek i szamaj 2 łyżki dziennie.
Orebil
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

przesadzilem z tym, ze bez tluszczu ;)oliwa do potraw jest ;) a co do planu 10 tygodniowego to nie bardzo mi sie podoba ten marsz.... na tetnie 150 - 160 przebiegam spokojnie 30 minut <jestem caly mokry ale nie ze umieram> wiec chyba bez sensu w takim wypadku 10 tyg ;) nie mam zawwrtonej predkosci bo w te 30 min przebiegam ok 4,5 - 5 km ale nie jest chyba tragicznie :)
push the tempo... ;))
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ