"Bieganie" by turbomisiek <<10km>>

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
turbomisiek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim! Na forum zaglądam od dłuższego czasu ale z lenistwa i braku czasu nie chciało mi się udzielać :bum: Biegam od 3 lat z przerwami...hmmm...raczej opier**czam się jak mogę z krótkimi przerwami na bieganie. Brakowało motywacji...w sumie zawsze ona była w postaci wizji siebie samego ważącego 15 kg mniej ale to nie było to :nienie: ...zawsze wkradła się jakaś dłuższa przerwa a żeby po niej zmobilizować się do biegania...szkoda słów :oczko: Od marca: DOŚĆ! Czas coś z tym zrobić. Zapisałem się na 10 km w maratonie łódzkim a.d. 2009 Teraz się zaczęło!! Dzień bez biegania to dzień stracony - coraz mniej wolnego czasu a w perspektywie zbliżająca się sesja ale co tam. Potrzebowałem trzech lat żeby się uzależnić ale warto było :hej:
PKO
munczios
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

no i gitara :D tak dalej :D ja też miałem kilka nieudanych podejść do bieganie i jakoś od marca zacząłem ale tak już konkretnie i na razie w tym trwam :D
powodzenia na zawodach
"Możesz przegrać z przeciwnikiem ale nie z samym sobą"
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ