To dziala!

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Irimi_
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Niom. Zaczalem we wrzesniu, wczesniej biegalem ale raczej sporadycznie. Od wrzesnia systematycznie ale nie czesciej niz 3x w tygodniu (aikido zabiera czas).
No i jest postep. Pierwszy start na 10km zaliczylem w Gorze 11.11.2002 i skonczylem z czasem 51.09. Wczoraj w Gnieznie 45.44. Wiem ze to dla wielu zaden wynik, ale dla mnie to zyciowka i o ponad 5minut szybciej niz w listopadzie! Dopiero teraz sie na prawde przekonalem ze trening jest efektywny. Ludzie ale ekstra! To dziala!
Run Forest, run!...
gg 3180699
New Balance but biegowy
proto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Irimi , jeszcze raz gratulacje !

A moze napiszesz , jak wypadla reszta grupy poznanskiej ??
Moim zdaniem , nalezy ja reanimowac jak najszybciej , bo pogoda sie
robi i az przykro biegac samemu !
[i]swim - bike - run [/i]
Irimi_
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czolem!
Jesli chodzi o reszte to nieco gorzej, ale Seba mial niestety problemy zoladkowe i sie chlopak odwodnil (nie pytaj o przyczyne ;-). Gdyby nie to, to na pewno by mi dolozyl ze hoho.
Inni jakos nie dojechali ;-P a pan prezydent R.G. przybyl na mete jakies 13 minut po mnie, ale ukonczyl. Jakby z nami biegal w niedziele to by mu pewnie lepiej poszlo. Faktycznie trza bedzie grupe reaktywowac, ale przez to aikido (dzieki?) jestem ciagle w rozjazdach i trudno sie zgadac. Na pewno na nastepna impreze trza sie bedzie skrzyknac!
Run Forest, run!...
gg 3180699
ODPOWIEDZ