amatorka biegowa

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
zustin85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam. biegam amatorsko od 2 lat. sa to biegi rekreacyjne ok 5 km, 5 razy w tygodniu. wiem, ze to mało, ale tyle uznalam za bezpieczne. w zwiazku z moim zamoilowaniem do tej dyscypliny sportowej, postanowilam napisac o tym prace magisterska, gdyz jestem studentka fizjoterapii. jej tytul brzmi: "biegowa aktywność rekreacyjna jako element probilaktyki bólów przeciążeniowych kręgosłupa". Bede potrzebowala ok 40 osób do wypwłnienia ankiety do tejze pracy, dlatego napiszcie jezeli uwazacie, ze nie byl by problem dla was jej wypełnienie. czekam również na ciekawe opinie. pozdrawiam Justyna
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Zmieniłbym może tytuł wątku na bardziej informujący... ; )
Awatar użytkownika
Atlantyda
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

zustin85 pisze:postanowilam napisac o tym prace magisterska, gdyz jestem studentka fizjoterapii. jej tytul brzmi: "biegowa aktywność rekreacyjna jako element probilaktyki bólów przeciążeniowych kręgosłupa". Bede potrzebowala ok 40 osób do wypwłnienia ankiety do tejze pracy, dlatego napiszcie jezeli uwazacie, ze nie byl by problem dla was jej wypełnienie. czekam również na ciekawe opinie. pozdrawiam Justyna
Witaj
Jak o mnie idzie, to mogę ci ankietę wypełnić. Jestem, jakby to powiedzieć w temacie, bo 8,5 miesiąca po złamaniu kręgosłupa :hej:
Niedawno na nowo przerobiłem plan 10-tygodniowy i tyle mogę powiedzieć, że chyba bieganie mi służy, bo nic mnie nie boli.
Pozdrawiam. Atlantyda
A poniżej moja pierwsza miłość :)
http://pl.youtube.com/watch?v=fLHpoDJz05E
Awatar użytkownika
zeli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zustin85 pisze:witam. biegam amatorsko od 2 lat. sa to biegi rekreacyjne ok 5 km, 5 razy w tygodniu. wiem, ze to mało, ale tyle uznalam za bezpieczne. w zwiazku z moim zamoilowaniem do tej dyscypliny sportowej, postanowilam napisac o tym prace magisterska, gdyz jestem studentka fizjoterapii. jej tytul brzmi: "biegowa aktywność rekreacyjna jako element probilaktyki bólów przeciążeniowych kręgosłupa". Bede potrzebowala ok 40 osób do wypwłnienia ankiety do tejze pracy, dlatego napiszcie jezeli uwazacie, ze nie byl by problem dla was jej wypełnienie. czekam również na ciekawe opinie. pozdrawiam Justyna
czekam niecierpliwie na ankietę> :hejhej:
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

ja też mogę pomóc... choć nie wiem czy jestem reprezentatywny bo mnie czasem coś tam plecy bolą (i to czasem bardzo) - ale jak mam czas wtedy potruchtać to po 5km zazwyczaj przechodzi ;-)
Szymon
Obrazek
(o)(o)
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja też, też! :hejhej:
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

spoko, dawaj
Awatar użytkownika
Bartess
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 999:99
Życiówka w maratonie: 999:99

Nieprzeczytany post

Ślij tą ankietę: bartess małpa tlen kropka pl
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

bartess pisze:Ślij tą ankietę: bartess małpa tlen kropka pl
Bosh, ilu was się tam zmieściło w tej skrzynce? Bartess, małpa, tlen i ejszcze kropka na dodatek? :ble:
arczi01
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Nagor pisze:
bartess pisze:Ślij tą ankietę: bartess małpa tlen kropka pl
Bosh, ilu was się tam zmieściło w tej skrzynce? Bartess, małpa, tlen i ejszcze kropka na dodatek? :ble:
Do tego kupa spamu. Nie znam poczty w której jest więcej reklam od portalu niż o2/tlen ;)

Jeśli ja mogę jakoś pomóc to się zgłaszam ;)
jurwicho
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witaj

Jarównież mogę wypełnić ankietę. Zanim zcząłem biegać miałem regularne bólee kręgosłupa, teraz jest znacznie lepiej

Pozdrawiam
jurwicho

[url=http://runmania.com/rlog/?u=jurwicho][img]http://runmania.com/f/d2607df62c280d1b0ef0bba21434578b.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
Bartess
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 999:99
Życiówka w maratonie: 999:99

Nieprzeczytany post

Nagor pisze:ilu was się tam zmieściło w tej skrzynce?
Klony, klony, klony, będą nas miliony :ble:

arczi01 wiesz... konto zakładałem prawie 7 lat temu. Poza tym śmiem twierdzić, że się mylisz. Widziałeś pocztę WP?
lhx

Nieprzeczytany post

Witam! Również bardzo chętnie wypełnię ankietę, zanim zacząłem biegać trenowałem badminton i siatkówkę. Miałem wówczas problemy z bólem pleców, teraz już tylko biegam i czuję się świetnie. :)
arczi01 pisze:Nie znam poczty w której jest więcej reklam od portalu niż o2/tlen ;)
Potwierdzam, jest to tak irytujace, że prawie nie do wytrzymania. Polecam gmail.
ArekB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też mogę wypełnić ankietę choć wyczynowy sport to kalectwo, w sumie nie wiem czy miałem problemy z plecami od treningu czy od tego że musiałem się wyginać an zajęciach bez odpowiedniej rozgrzewki
elendil1985
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Witam.
Też mogę wypełnić ankietę jestem dyskopatem lędżwiowym i zamiast pójść do lekarza zacząłem biegać i żyję :D
[url=http://runmania.com/rlog/?u=elendil1985][img]http://runmania.com/f/a0c3688d1943badea960989bf40d702b.gif[/img][/url]
ODPOWIEDZ