2gie pytanie :)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
tom12m
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ok teraz pora na drugie pytanie. W sumie moglbym napisac wszystkie moje pytania w jednym watku jednak mysle ze tak bedzie lepiej ( jednak gdyby administrator mial cos przeciw prosze o zlaczenie wszystkich watkow w jeden :) i z gory dziekuje ). A drugie pytanie brzmi. Wydaje mi sie ze mam problem z alkoholem :( Wczesniej papierosy (Hurra! nareszcie jestem wolny !!! :) ). Wielu ludzi pisalo tutaj ze jak zaczeli biegac to rzucali palenie i odstawiali alkohol bez mniejszych problemow. U mnie wyglada to tak ze zaczalem znowu biegac 2 tygodnie. Nie mowie bron Boze ze pije codziennie bo jakby tak bylo to bym sie chyba powiesil :P (taki malutki zart) ale nie umiem wytrzymac weekendu bez wypicia czegos. A teraz najgorsze - jak sie napije chociazby 1 piwo to nie moge sie powstrzymac od nastepnego itd itd. Na drugi dzien budze sie jak wielu pewnie doswiadczylo w totalnym kryzysie ja vs. moj organizm jednak i to nie powstrzymuje mnie od nastepnej okazji zeby sie napic. Prosze was jesli macie jakies pomysly podzielcie sie ze mna nimi bo w sumie zalezy mi na tym bardzo. Z gory dziekuje :)
[url=http://runmania.com/rlog/?u=tom12m][img]http://runmania.com/f/ac9d2f63e3e0f1b70631d9f8b1dfbe41.gif[/img][/url]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Rada biegowa - zaplanuj na weekend długi bieg, co najmniej dwugodzinny. Będziesz na tyle zmęczony, że nawet nie przyjdzie ci do głowy myśl o piciu. Albo innym razem - pobiegaj po takim przepiciu. To tak ciężkie uczucie, że następnym razem zastanowisz się dwa razy, zanim sięgniesz po browar.
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nagor pisze:Rada biegowa - zaplanuj na weekend długi bieg, co najmniej dwugodzinny. Będziesz na tyle zmęczony, że nawet nie przyjdzie ci do głowy myśl o piciu. Albo innym razem - pobiegaj po takim przepiciu. To tak ciężkie uczucie, że następnym razem zastanowisz się dwa razy, zanim sięgniesz po browar.

Oj tutaj sie zgodze z Nagorkiem co nie zawsze sie zdarza jak pódjziesz na takim kacu pobiegać i jeszcze słoenczko CI przyświeci to Ci sie odechce pić na długo. Przekoanłęm sie o tym na obozie studenkim jak dnia wczesniejszego piłem wysokie % do 4 chyba a na drugo dzień poszedłem biegac po plaży około 11 godziny msyałęm ze wyzione ducha.

co do twojego problemu czy to nie popada juz w alkoholizm? mysle ze nabawiłeś się złej rutyny:)
Awatar użytkownika
soprano99
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

oj, jak nie mozesz sie powstrzymac przed kolejnym piwem to moze byc oznaka uzależnienia, mowie to całkowicie serio.
fanx
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

tu nie wystarczy zwykła porada tu trza specjalisty od uzależnień..........
sam piszesz ze jak zaczynasz to już płyniesz........jeden browar to za dużo...hektolitry to za mało...poznaj zagadnienie....czy raz w tygodniu do obucha to norma......?jaka norma......?pozdrawiam
tom12m
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzieki za wszystkie odp, mam nadzieje ze sie zmienie :) Narazie tylko kilka dni bez alko ale...zawsze od czegos trzeba zaczac prawda?
[url=http://runmania.com/rlog/?u=tom12m][img]http://runmania.com/f/ac9d2f63e3e0f1b70631d9f8b1dfbe41.gif[/img][/url]
ODPOWIEDZ