Witam i prosze o pomoc

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
mesat
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witajcie!!! Proszę o poradę gdyż chce zacząć biegać lecz mam pewien problem... mój system pracy niepozwana mi zbytnio na to... pracuje 4 dni potem mam 4 dni wolnego (4 dni na nocki, 4 dni na dzień i tak w kółko_) chciałem spróbować planem 10tyg ale to chyba niema sensu zważywszy na prace pracuje po 12h i po pracy nie jestem w stanie (brak czasu i sił na to) tak wiec pozostaje mi coś robić w ciągu tych 4 dni wolnego tylko by sie przydało jakoś sensownie... tak więc wszelkie uwagi mile widziane... pozdrawiam
New Balance but biegowy
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mesat pisze:Witajcie!!! Proszę o poradę gdyż chce zacząć biegać lecz mam pewien problem... mój system pracy niepozwana mi zbytnio na to... pracuje 4 dni potem mam 4 dni wolnego (4 dni na nocki, 4 dni na dzień i tak w kółko_) chciałem spróbować planem 10tyg ale to chyba niema sensu zważywszy na prace pracuje po 12h i po pracy nie jestem w stanie (brak czasu i sił na to) tak wiec pozostaje mi coś robić w ciągu tych 4 dni wolnego tylko by sie przydało jakoś sensownie... tak więc wszelkie uwagi mile widziane... pozdrawiam
Mesat, ja pracuję tylko w nocy. Co prawda 4 x w tygodniu ale jednak. Pracę zaczynam o 22:00 a biegam o 19:30. Mam jeszcze potem czas aby spokojnie wziąć pryśnic i trochę odpocząć przed pracą.
Spróbuj może w te dni kiedy masz nocki biegać pod wieczór robiąc lekki trening, a wtedy kiedy masz dniówki - biegaj rano z cięższym treningiem. Lekki trening przed nocką wcale nie musi odebrać ci sił! Wręcz przeciwnie! Czasem doda ci więcej energi, że nocka zleci ci jak z bata :bleble: Spróbuj, bo najważniejsze abyś zaczął biegać - reszta jakoś się ułoży!
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
fanx
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

jesli bedzisz chciał ułożysz sobie grafik......wszyscy gdzies pracujemy czy uczymy sie...ja dzis pracowalem od 6 rano do 15...obiadek godzinka leżenia i na bieznie....początkowo też sadziłem jak tu biegac po cieżkiej harówie dziennej...teraz jest to dla mnie relaksem.... te przebieżki po pracy...pozdrawiam
Awatar użytkownika
pusz73
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kompletnie nie rozumiem w czym problem. Ja pracuje na trzy zmiany, miedzy poszczegolnymi zmianami mam 48 godzin przerwy. Jak mam na popoludnie biegam rano, jak mam ranki biegam po poludniu jak mam nocki biegam godzine po przebudzeniu. Po prostu przeznacz godzine czy tez dwie swojego wolnego czasu na bieganie. I tyle. Powodzenia :)
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Bo dla Was wszyskich to takie łątwe a chłopak mam poprostu problem nooooo. A prawda jest taka ze chcieć to móc. Musisz posiedziec i pokombinowac kiedy masz free time na bieganko. jak masxz te 4 dni wolen to biegaj sobie w ciagu nich po 30 minutek po dniówkach tez przcież mozesz ;D
ODPOWIEDZ