Witam i pozdrawiam wszystkich biegaczy
- Burzyk
- Wyga
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: brak
Witam chciałem pokrótce cos o sobie napisac i sie przywitac.Wiec mam juz 19 lat biegam od 4 lat wyczynowo około 70km w tygodniu przez to mam juz nieźle zniszczone stawy ale narazie biegam dalej zobaczymy jak bedzie,bo chciałbym cos jeszcze osiagnac w tym bieganiu.Uwielbiam czytac o bieganiu mysleć o biegniu rozmyślać stawiac nowe wnioski wiec mam nadzieje ze ja sie cos od was dowiem i wy odemnie.POzdrawiam:)
to give anything less than your best is to sacrifice the gift(Steve prefontaine)
Endurance Coach Level II
Endurance Coach Level II
- rabarbarka_16
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
No witamy witamy!
Czy można się już podzielić jakąś odjazdową informacją?
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Powiedz mi, co jest takiego wyjątkowego w bieganiu? (...)
- To prawie jak latanie. Jesteś lekki, jesteś najszybszą rzeczą w kosmosie, jakbyś nic nie ważył. Wysysasz prędkość z Drogi Mlecznej i czujesz, że możesz dotknąć gwiazd.
- To prawie jak latanie. Jesteś lekki, jesteś najszybszą rzeczą w kosmosie, jakbyś nic nie ważył. Wysysasz prędkość z Drogi Mlecznej i czujesz, że możesz dotknąć gwiazd.
- Burzyk
- Wyga
- Życiówka na 10k: 33:40
No oczywiscierabarbarka_16 pisze:No witamy witamy!Czy można się już podzielić jakąś odjazdową informacją?
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
to give anything less than your best is to sacrifice the gift(Steve prefontaine)
Endurance Coach Level II
Endurance Coach Level II