Witam i pozdrawiam wszystkich biegaczy

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Burzyk
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam chciałem pokrótce cos o sobie napisac i sie przywitac.Wiec mam juz 19 lat biegam od 4 lat wyczynowo około 70km w tygodniu przez to mam juz nieźle zniszczone stawy ale narazie biegam dalej zobaczymy jak bedzie,bo chciałbym cos jeszcze osiagnac w tym bieganiu.Uwielbiam czytac o bieganiu mysleć o biegniu rozmyślać stawiac nowe wnioski wiec mam nadzieje ze ja sie cos od was dowiem i wy odemnie.POzdrawiam:)
to give anything less than your best is to sacrifice the gift(Steve prefontaine)

Endurance Coach Level II
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
rabarbarka_16
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

No witamy witamy! :hahaha: Czy można się już podzielić jakąś odjazdową informacją?
- Powiedz mi, co jest takiego wyjątkowego w bieganiu? (...)
- To prawie jak latanie. Jesteś lekki, jesteś najszybszą rzeczą w kosmosie, jakbyś nic nie ważył. Wysysasz prędkość z Drogi Mlecznej i czujesz, że możesz dotknąć gwiazd.
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

NO witamy masz ju za soba troche kilometrów awięc napewno i jakieś doświadczenie.
gg 3305061
Awatar użytkownika
Burzyk
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 33:40

Nieprzeczytany post

rabarbarka_16 pisze:No witamy witamy! :hahaha: Czy można się już podzielić jakąś odjazdową informacją?
No oczywiscie :hej:
to give anything less than your best is to sacrifice the gift(Steve prefontaine)

Endurance Coach Level II
ODPOWIEDZ