2 biegi do tyłu jestem niestety z powodu prywatnych spraw, ale no nie ważne już. Co prawda mam kaca treningowego (w związku z tymi 2-oma niezrobionymi), ale staram się myśleć pozytywnie.
2016-06-01
Wybieganie, bo tylko na to dziś mogłem sobie pozwolić, ok 6-7km
Upragnioną wersję C zrobię w piątek i zobaczę co wyjdzie.
Mam nową zasadę działania:
Spróbuj pobiec to co masz w planie, a jak nie wyjdzie to trudno, następnym razem będziesz bliżej celu. Jeśli nie zrobię tego 5x1000m, to trudno, z treningu na trening będę chciał biec więcej i szybciej ( progres z głową), więc nie ma co się nastawiać negatywnie tylko robić co swoje i do przodu
Pozdrawiam
PS teraz wybiegania dłuższe będę robić, żeby jednak tą kondychę poprawić, a jest bardzo duszno i parno ostatnio, więc mogę mieć utrudnienia z przebiciem się przez dany dystans, ale co mi tam... jakoś dam radę;P
1000m - Z góry dziękuję za rzucenie okiem na temat
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
2016-06-06
Witam !
Miałem strasznie dużo na głowie.
Wczoraj biegałem 4 x 1000m (przerwy ok. 3-5min)
Pierwszy tysiąc 4;38, następne coraz wolniejsze, a czasów nie znam bo endomondo włączyłem raz, ale następny razem stoper będę włączał i mniej więcej będę wiedział
Pozdrawiam:)
Witam !
Miałem strasznie dużo na głowie.
Wczoraj biegałem 4 x 1000m (przerwy ok. 3-5min)
Pierwszy tysiąc 4;38, następne coraz wolniejsze, a czasów nie znam bo endomondo włączyłem raz, ale następny razem stoper będę włączał i mniej więcej będę wiedział
Pozdrawiam:)
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Kuzwa, te Twoje treningi to jakas porazka. Dystans nie wymierzony, tempo niewymierzone, przerwy tez nie wiadomo jakie... No ale powodzenia. Biegaj sobie.
-
- Wyga
Póki co biorę antybiotyk, ze względu na chorobę treningi wstrzymałem. Lepiej się szybko wykurować, aniżeli miesiącami chorować.
Pozdrawiam i gorąco życzę wytrwałości biegaczom! Ja wracam zaraz po chorobie !: )
Pozdrawiam i gorąco życzę wytrwałości biegaczom! Ja wracam zaraz po chorobie !: )
-
- Wyga
Mam pytanie, bo zbliżam się powoli do końca kuracji aaa lubię jazdę na rowerze (popytalam po lesie cross-country). Czy biegając mogę sobie po bieganiu skoczyć pośmigać na rowerze czy to pogorszy moje wyniki w bieganiu ? Nie jeżdżę zawodowo, tylko lubie się przejechać w jakąś trasę powiedzmy od 10 do 30-50 km i nie wiem czy to wpłynie na bieg, jeśli powiedzmy, że przed rowerem bym sobie biegał swój plan.
-
- Wyga
2016-06-29
WRESZCIE ZDROWY!
Mogę biegać, a dziś zaliczyłem taki trucht-marsz przez 8,64km było gorąco (od 19 godziny), więc muszę biegać od 20-21
Mam nadzieje, że szybko wrócą mi siły do biegania i będę mógł walczyć dalej.
Pozdrawiam, niesezonowiec
WRESZCIE ZDROWY!
Mogę biegać, a dziś zaliczyłem taki trucht-marsz przez 8,64km było gorąco (od 19 godziny), więc muszę biegać od 20-21
Mam nadzieje, że szybko wrócą mi siły do biegania i będę mógł walczyć dalej.
Pozdrawiam, niesezonowiec