Córa marnotrawna ;)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Katastrofa
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziękuję :) Melduję, że po plaży biega się słabo, i w ogóle. Ale coś tam się biega, i generalnie wolę swoją bieżnię. Lepiej po plaży się chodzi, nawet dość szybko, ale potem kostki bolą, O!
PKO
Awatar użytkownika
Sowa Blogowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Katastrofa pisze:Dziękuję :) Melduję, że po plaży biega się słabo, i w ogóle. Ale coś tam się biega, i generalnie wolę swoją bieżnię. Lepiej po plaży się chodzi, nawet dość szybko, ale potem kostki bolą, O!
A jak na filmach biegają wzdłuż plaży, to zawsze widać taką lekkość i w ogóle :hejhej:
cherish your life

Obrazek
Katastrofa
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No właśnie, ciekawe, jak oni to robią. Słoneczny Patrol, te sprawy... Szybko, leciutko, potem do wody, makijaż nie rozmazany... Echhh...
Awatar użytkownika
Sowa Blogowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Katastrofa pisze:No właśnie, ciekawe, jak oni to robią. Słoneczny Patrol, te sprawy... Szybko, leciutko, potem do wody, makijaż nie rozmazany... Echhh...
Noo, do tego w tym nienagannym makijażu i zrobionej fryzurze budzą się jeszcze następnego dnia! :hej:
cherish your life

Obrazek
axe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:42
Życiówka w maratonie: 3:56:58

Nieprzeczytany post

Pamiętam, jak kiedys pojechalem sobie sam na wakacje do Jastarni i co rano biegałem, trampki chowałem na wydmach i potem do Juraty i z powrotem boso po plaży...tylko trzeba biec samym brzegiem, za bardzo na "suchą" stronę, to sie grzęźne, to samo, jak już w wodzie, trzeba biec tym wąskim, mokrym paskiem piasku omywanego przez fale...no i fajnie robic to boso, jak wspomniałem. Choc pamietam,że po pierwszym dniu bolały mnie lekko ścięgna pod stopą, bo jednak stopa trochę inaczej pracuje.

--
Axe
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

Sowa Blogowa pisze:
Katastrofa pisze:Dziękuję :) Melduję, że po plaży biega się słabo, i w ogóle. Ale coś tam się biega, i generalnie wolę swoją bieżnię. Lepiej po plaży się chodzi, nawet dość szybko, ale potem kostki bolą, O!
A jak na filmach biegają wzdłuż plaży, to zawsze widać taką lekkość i w ogóle :hejhej:
Wszycho zależy od nabrzeża, mieszkam nad morzem, i mam jakieś 3k twardej plaży, robię tam nawet tempowki, ale są też takie odcinki, gdzie stopa grzeznie od razu
więc da się lekko i sprezyscie, zapraszam do Darłówka :-D
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Katastrofa
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

W Krynicy byłam...
Lekko i sprężyście to chyba za 30 kilo :ojoj: I wtedy to już nawierzchnia nie będzie ważna. Ale by było fajnie jeszcze tak pohasać...
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Będzie dobrze. Bieganie po piachu świetnie działa na siłę. No i... chudnięcie! Dawaj!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ