Tego jeszczenie było.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
malaemi
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja zamawiam na allegro z wyprzedaży. Jest taniej niż w sklepie stacjonarnym więc tam chadzam tylko przymierzać. Kupuję mniejszy w obwodzie i do tego przedłużkę w pobliskiej pasmanterii: http://pasmanteria.net/ramiczka-silikon ... anika.html Po zmniejszeniu obwodu nie muszę lecieć po nowy stanik no chyba, ze miseczki są już za duże.
PKO
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na brytyjskim ebayu często jeszcze taniej niż na allegro, ale warto raz się wybrać do sklepu z dobrą obsługą, gdzie właściwie dobierają rozmiar i nauczą to robić samemu na przyszłość. Z mojego doświadczenia to jak sie chudnie, to zdecydowanie szybciej widać to w miskach niż w obwodzie.
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

aaa pierwsze koty za ploty :d 147miejsce :P
jak ja wybiegałam ci co wystartowali punktualnie juz dobiegali do mety :D
ale i tak jestem szczęśliwa. pokonałam lek przed pokazaniem się wśród ludzi :D
3.5km jakoś było nie wiem jaki czas ... mało ważne to jest... wazne że się odważyłam. i nie byłam ostatnia :D
a tempo pewnie takie jak zawsze bo szybciej nie umiem biec ok 8km/h
Taki sobie
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 40:25
Życiówka w maratonie: 3:37:05

Nieprzeczytany post

Gratulacje. To ważne, że przełamałaś opory przed pokazaniem się na biegu. Ja też to miałem i chyba nie tylko ja. Napisz coś więcej o samym biegu. Miejsce nie jest istotne. Ważne jest Twoje samopoczucie po zawodach. Na koniec powtórzę to co już wielu tu pisało. "Najtrudniej wygrać z samym sobą" - czy coś w tym stylu. Ty sobie wypracowałaś zwycięstwo.
Awatar użytkownika
Mama Kin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karola, super, gratki!!! :uuusmiech:
go get 'em tiger
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

cos więcej ... trasa krótka, nie biegam tak mało zazwyczaj. nie umiem jeszcze biegac szybciej bo od samego poczatku biegam tym samym tempem i może to jest błąd.. bo powinnam nauczyć się przyspieszać chociaż na koniec bo miałam jeszcze dużo siły w sobie.

biegłam z kuzynką ale tylko do połowy później jak już widziałam że będzie żyła zostawiłam ją i sama pobiegłam... troche po chamsku ale żal mi było odpuścić :p

bieg był dookoła jezora dywickiego właściwie to staw.

nie zdążyłam sie zmęczyć zasapac czy coś takiego. tylko ubranie nastepnym razem będzie inne bo mialam kurte na sobie i to był błąd bo się prawie ugotowałam.

fajna atmosfera. ale co... grubszego ode mnie nie było nikogo tzn kobiet. wg prawie kobiet nie było. to znak że trzeba się jeszcze odchudzać i to równo !!
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Karola, super!
MariNerr
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karola199 pisze:biegłam z kuzynką ale tylko do połowy później jak już widziałam że będzie żyła zostawiłam ją i sama pobiegłam... troche po chamsku ale żal mi było odpuścić :p

fajna atmosfera. ale co... grubszego ode mnie nie było nikogo tzn kobiet. wg prawie kobiet nie było. to znak że trzeba się jeszcze odchudzać i to równo !!
Gratulacje Karola, nie ma to jak pokonać chudszą od siebie kuzynkę :oczko:
Ludźmi nie ma się co przejmować. Nawet jak będziesz zwiewna i piękna, to zawsze znajdzie się ktoś kto się do czegoś przypnie.
kiss of life (retired)
DawidK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale fajnie super gratulacje :usmiech:
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

no fajnie fajnie :D
naprawdę ciesze się że zobaczyłam jak to jest. teraz nie będę się wahała nad kolejnym startem i tak az do półmaratonu :) kiedyś to będzie... bo to moje marzenie na chwile obecna. narazie musze popracowac nad czasem na 5. żeby doslo do 30min a nie jak teraz 38 :/ ale taki balast ciała jeszcze sporo mi utrudnia.
joaśka10
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hej fajnie że spełniłaś po części marzenie ;)

a ja w nowym domku nie mam internetu jeszcze :( nuda straszna... do tego złamałam nogę :/ także Karola uważaj na nowym miejscu bo to tak właśnie się kończy :P pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Karola, świetnie, że już pierwszy start masz za sobą. Ja też się strasznie bałam swojego pierwszego, szczególnie jak zobaczyłam jakie biegaczki przychodzą, a ja taka zwykła "mamuśka". Byłam 3 od końca, za mną tylko jakaś 70-letnia babcinka i 80-letni dziadek. Po drodze 2 razy musiałam maszerować ze względu na kolkę. Ale wciągnęło mnie i tak mi do dziś zostało.
MagsMoj
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej Karola. Gratuluje. Ja też mam pierwszy profesjonalny start za sobą. W dodatku poszalalam bo to bieg górski był. Byłam ostatnia od końca ale co tam. Dobieglam i to się liczy.
Awatar użytkownika
Mama Kin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ostatnia od końca to pierwsza :hej:
go get 'em tiger
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hej ludziska !!!
biegowo to u mnie lipa ostatnio bo cała jestem w akcje zaangażowana.
ale słuchajcie !!! odzew ludzi jest wieeeeelki !! mega mega mega superancko. w normalna akcje w dwa dni rejestrują ok 150 osób a u nas o 14 było 170 a na konie aż 403 osoby !!! aaaaaaaaaaaaaaa

no i przeżyć nie mogłam jednego chętnego do rejestracji ;) ehhh ... mąż to mąż ale taki biegacz to potrafi zdekoncentrować ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ