Tego jeszczenie było.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
- Życiówka w maratonie: brak
Karola według mnie to za szybko to wszystko chcesz osiągnąć i to dzieje się niestety kosztem zdrowia 

Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
o kurcze
Karola! przystopuj trochę! za dużo, za szybko, zbyt łapczywie podeszłaś do tematu
zluzuj, zacznij jeść bardziej kalorycznie i treściwie i koniecznie zrób badania krwi, hormonów, itd
zdrówka!

zluzuj, zacznij jeść bardziej kalorycznie i treściwie i koniecznie zrób badania krwi, hormonów, itd
zdrówka!
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Ej, no, spokojnie. Zasłabłaś bez utraty przytomności? Na aerobik poszłaś bezpośrednio po biegu? Jadłaś coś i piłaś pomiędzy? Nie masz miesiączki? Nie jesteś w ciąży?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
tfu tfu tfu .. o ciąży nie ma mowy .. fabryka zamknięta. Mogłabym miec dzieci ale nie ma mowy o ciąży i noworodkach. moja kochana Olcia jest całym światem. nie umiałabym podzielić tej miłości na dwoje dzieci. po za tym nie mogłabym biegać. za duża egoistka jestem... może kiedys się to zmieni.. na chwile obecna nie ma mowy.
przytomność nie stracona chociaż już było blisko.
możliwe że za dużą predkośc sobie ustawiłam na biezni i za bardzo się zmęczyłam .. i na tym aerobiku jeszcze spaliłam kcal. a widocznie więcej powinnam była zjeść. czuję tez że te moje tabletki na anemie coś przestaja działać.
płyny uzupełniam przed i po biegu w czasie aerobiku...o wodzie pamiętam.
miesiączka.. wg żal pisać :/
dzis sobie potruchtam troche i zobacze jak sie będę czuła.
przytomność nie stracona chociaż już było blisko.
możliwe że za dużą predkośc sobie ustawiłam na biezni i za bardzo się zmęczyłam .. i na tym aerobiku jeszcze spaliłam kcal. a widocznie więcej powinnam była zjeść. czuję tez że te moje tabletki na anemie coś przestaja działać.
płyny uzupełniam przed i po biegu w czasie aerobiku...o wodzie pamiętam.
miesiączka.. wg żal pisać :/
dzis sobie potruchtam troche i zobacze jak sie będę czuła.
-
- Dyskutant
masakraKarola199 pisze:tfu tfu tfu .. o ciąży nie ma mowy .. fabryka zamknięta. Mogłabym miec dzieci ale nie ma mowy o ciąży i noworodkach. moja kochana Olcia jest całym światem. nie umiałabym podzielić tej miłości na dwoje dzieci. po za tym nie mogłabym biegać. za duża egoistka jestem... może kiedys się to zmieni.. na chwile obecna nie ma mowy.

-
- Rozgrzewający Się

losie to ja się staram o bliźniaki... bo dla mnie jedynak to przekleństwo. rozpieszczone rozpuszczone samolubne nie umie się bawić z dziećmi dzielić z innymi.... i samo zostanie na świecie jak matki i ojca zabraknie...
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
karola miłości do dzieci się nie dzieli, a mnoży
sama mam sporą gromadkę rodzeństwa i nie wyobrażalne jest dla mnie żeby miec jedno samotne dziecko
ja mogę nie mieć przyjaciół, wystarczą mi moje niezawodne siostry i brat
to tyle w temacie

to tyle w temacie

-
- Dyskutant
Ja mam dwoje i potwierdzam: miłość do dzieci się mnoży a nie dzieli i nie mogłam zrobić nic lepszego dla mojej córy niż zrobić jej braciszka :D
W ciąży można przecież biegać i chodzić na fitness dla ciężarówek. W czasie drugiej ciąży chodziłam do szkoły zaocznie, pracowałam normalnie na etacie a miesiąc po cesarce byłam na egzaminie końcowym. W 38 tygodniu jeszcze jeździłam na rowerze, chodziłam na długie spacery i grałam w nogę z córką. Posiadanie więcej niż jednego dziecka ma także zarąbisty plus: dzieci zajmują się sobą nawzajem, bawią się razem a jak mam ochotę odpocząć to mówię "idź pobaw się z bratem" czy "idź pobaw się z siostrą" :D
Zastanów się jeszcze raz nad tym bo warto
Z zostawiając temat młodzieżowy to gratulacje -30 kg! Szacun!
W ciąży można przecież biegać i chodzić na fitness dla ciężarówek. W czasie drugiej ciąży chodziłam do szkoły zaocznie, pracowałam normalnie na etacie a miesiąc po cesarce byłam na egzaminie końcowym. W 38 tygodniu jeszcze jeździłam na rowerze, chodziłam na długie spacery i grałam w nogę z córką. Posiadanie więcej niż jednego dziecka ma także zarąbisty plus: dzieci zajmują się sobą nawzajem, bawią się razem a jak mam ochotę odpocząć to mówię "idź pobaw się z bratem" czy "idź pobaw się z siostrą" :D
Zastanów się jeszcze raz nad tym bo warto

Z zostawiając temat młodzieżowy to gratulacje -30 kg! Szacun!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
Droga Joaśko10 ja mam jednego syna(czasami tak bywa że ze względów zdrowotnych nie można więcej i nie jest on przekleństwem ani dla mnie ani dla innychjoaśka10 pisze:![]()
![]()
a to wszystkich swoich dzieci nie kocha się tak samo???
losie to ja się staram o bliźniaki... bo dla mnie jedynak to przekleństwo. rozpieszczone rozpuszczone samolubne nie umie się bawić z dziećmi dzielić z innymi.... i samo zostanie na świecie jak matki i ojca zabraknie...

Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Moze i sie potęguje ale to jest chyba potęga ujemnajabbur pisze:Po - tę - gu - je!!

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
... marzyciele ...