Tego jeszczenie było.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45:36
- Życiówka w maratonie: brak
Tym bardziej, że teraz zazwyczaj szpik się odsącza z krwi obwodowej a nie pobiera z kości. Więc zabieg o minimalnym ryzyku, bolesny nie bardziej niż oddawanie krwi.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
ehh... do dupy wszystko.
jutro o 5 rano przyjadą goście goscie. na prawie 2 tyg. dom pełen ludzi totalna dezorganizacja planu dnia. ale może przestane tyle myśleć.
mam dola tak ogromnego że się nie da opisać.
jeszcze chora jestem.
jutro o 5 rano przyjadą goście goscie. na prawie 2 tyg. dom pełen ludzi totalna dezorganizacja planu dnia. ale może przestane tyle myśleć.
jeszcze chora jestem.
-
- Rozgrzewający Się
Karola199 pisze:i dobrze.. ci co nie sa pewni niech się nie zapisują...
http://wyborcza.pl/piatekekstra/1,13208 ... pomoc.html
jestem wściekła jak tak mozna..
;(
PRZEKONAŁAŚ MNIE! ZAPISAŁAM SIĘ!!! :D ZDECYDOWAŁAM !!

KAROLA BIERZ GOŚCI I DO BAZY ICH ZAPISUJ :d
-
- Rozgrzewający Się
Karola199 pisze:ehh... do dupy wszystko.
jeszcze chora jestem.
BIERZ ICH DO BAZY ZAPISUJ NIECH SIĘ ZDADZĄ NA COŚ PRZEZ TE 2TYYG. :P musza zasłużyć jakoś nie

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
super cieszę sie bardzo.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hej, jakoś natłok tych wszystkich emocji które są dookoła + przeziębienie, pompują ze mnie wszystko co najlepsze. dzis postaram sie pobiegac ale nie wiem czy mój nos zatkany i gardlo mi pozwolą na to.
do tego wszystkiego znowu wróciła sprawa z przeprowadzką. nie wiem ile dokładnie mamy czasu na szukanie mieszkania i to tez jest dobijające.
a ze spraw dietowych ... no to pokochałam owoce i warzywa. ... musiałam pól roku żyć bez mięsa żeby docenić wartość tych produktów. jak w ciągu dnia nie zjem jakiegos owoca to źle się czuje. warzywa na obiad, surówki uwielbiam.
waga jakoś stoi w miejscu. ale może to i dobrze bo skóra musi mieć trochę czasu na regeneracje.
do tego wszystkiego znowu wróciła sprawa z przeprowadzką. nie wiem ile dokładnie mamy czasu na szukanie mieszkania i to tez jest dobijające.
a ze spraw dietowych ... no to pokochałam owoce i warzywa. ... musiałam pól roku żyć bez mięsa żeby docenić wartość tych produktów. jak w ciągu dnia nie zjem jakiegos owoca to źle się czuje. warzywa na obiad, surówki uwielbiam.
waga jakoś stoi w miejscu. ale może to i dobrze bo skóra musi mieć trochę czasu na regeneracje.
-
- Rozgrzewający Się
Hej... jakaś taka huśtawka dziwna tam u Ciebie... raz tak raz nie. nie chcę Cię ciągnąć za język ale czasami może warto "wypisać" się obcymKarola199 pisze:hej, jakoś natłok tych wszystkich emocji które są dookoła + przeziębienie, pompują ze mnie wszystko co najlepsze. dzis postaram sie pobiegac ale nie wiem czy mój nos zatkany i gardlo mi pozwolą na to.

a warzywa dobra sprawa. też uwielbiam. i pochwalę się: odstawiłam słodycze :D <dumna>
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jeżeli kupcy się nie rozmyśla i się dogadają to będziemy kupować sobie własne mieszkanko. mam już wybrane ale ta sytuacja taka jeszcze niepewna trzeba czekac.a ja jak małe dziecko nie lubie tak.
dzis pukneło mi -30kg
jeszcze 19
dzis pukneło mi -30kg
jeszcze 19
-
- Rozgrzewający Się
Taka sytuacja... w te Gady Gadów to chyba mala wioseczka tak patrzac po mapie... jak sie uda to sie spelni zyczenie i w mieście kupicie bedziesz bardziej anonimowa
tak jak pisalas... duze metrazowo chcecie kupic ?
Nooo super! Oby te 19szybko spadlo

Nooo super! Oby te 19szybko spadlo

Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, 00:37 przez joaśka10, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45:36
Piękny wynik, gratuluję
U mnie przez 5 m-cy aktywności spadło 7 i też stanęło. Chciałabym jeszcze zrzucić min. 3, optymalnie 5-6. Ale najważniejsze że ruszyło i samopoczucie lepsze!

U mnie przez 5 m-cy aktywności spadło 7 i też stanęło. Chciałabym jeszcze zrzucić min. 3, optymalnie 5-6. Ale najważniejsze że ruszyło i samopoczucie lepsze!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no i dobra ..
jakoś trzeba wrócić do normalnego zycia
przeziębienie przechodzi, oddychac mogę więc dziś bieganie 
jakoś trzeba wrócić do normalnego zycia

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45
- Kontakt:
ładny wynik te -30 kg
gratuluję! daj znać jak dzisiejszy trening 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
kurczaczki ... tempo jest masakryczne ale nie umiem jeszcze biegac na tej bieżni... mimo to jest świetnie.
nie powinnam była robic tak długiej przerwy w bieganiu bo to brak endorfin dołował mnie z dnia na dzień.. czuję sie świetnie. energia wróciła. jeszcze za chwilke zalicze aerobik i wg wrócę do żywych.

nie powinnam była robic tak długiej przerwy w bieganiu bo to brak endorfin dołował mnie z dnia na dzień.. czuję sie świetnie. energia wróciła. jeszcze za chwilke zalicze aerobik i wg wrócę do żywych.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
zasłabłam na aerobiku.