Tego jeszczenie było.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
smoła
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

... więc wypowiem się jeszcze raz, nie o treść mi chodziło, bo z nią generalnie się zgadzam i nie w obronie karoli stanąłem (Ona broni się sama), a o jakość słów użytych w opisie ludzi z nadwagą;
BTW nie sądzę by w Narodzie aż tak kulała umiejętność czytania ze zrozumieniem;

Jeśli tak razi Cię budowa ciała tej dwójki dzieci, a jak piszesz są to małe dzieci, to by "żyć w zgodzie ze samym sobą" , zwróć uwagę rodzicom w delikatny sposób używając zwrotu, który użyłeś wcześniej. (To już była mała złośliwość z mojej strony);
Myślę, że dobrym sposobem było by spróbować zabrać maluchy ze sobą na trening, a nie być tym co gada za plecami.

Edit: co będzie, jeśli Twoja połowica przytyje więcej niż zaplanowała? za bardzo wpływu przy zdrowej ciąży na to nie ma, chyba że będzie się głodzić lub na początku niej była filigranowej budowy;
Obrazek
PKO
blackmar
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 48 min
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie tylko mnie razi, jak chłopak ma cycki i wielki bebech, dyszy jak parowoz po 50 metrach to już jest problem. Niestety matka nie słynie z dyplomatycznego języka, kazdy boi się o tym zagadac. Oni mieszkają w PL a ja w UK, nie ma szans na wspólny trening. Ale tu nie chodzi trening bo chłopak jest bardzo ruchliwy, żywe srebro, ale matka w nie wpycha jedzenie i dopycha słodyczami, aż żal patrzeć.

Co do ciąży to plany swoje a życie swoje, ale w 3 miesiące przytyła 1 kg, znam takie które "jedzą za dwoje" już jak im test pokaże 2 kreski. I tu jest problem. Jak się je normalnie to wcale dużo nie trzeba przytyć.
joaśka10
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Karola a czym zastąpiłaś słodycze i chipsy i te wszystkie przekąski? Jak w ogóle udało I sie je wybić z głowy? Ojciec musial mieć dobrą przemowe ze sie tak zawzięłaś...chyba poprosze swojego Papcie o motywacje albo daj mi numer do swojego ojca :P

Dzis swojego faceta poprosilam zeby mnie do brzuszkow zagonil...o losie. Ciężko bylo :P hihihi
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nie on mi nic nie powiedział. wystarczy że on nic nie mówi a wiadomo o co chodzi w danych sytuacjach :P

nie jem poprostu tych przekąsek. i tyle.

wczoraj odpoczywałam jeszcze ale dziś jak mała zaśnie ide pobiegać
slapcio
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45:36

Nieprzeczytany post

Karola, dziękuję za Twój watek - podziwiam za hart ducha! I gratuluję rezultatów :)
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

:hej:
jeszcze 20kg do zdrowej wagi więc naprawde dużo pracy.
jestem dziś totalnie wyzuta .. koc, poduszka i kimonko -> najchętniej
a tak naprawde to kawa podręczniki, zeszyty i matematyka :D
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

pomocy !!
ostatnio pisałam o naciągnietym mięśniu...myslałam że mi przeszło a tu zonk dzis wskoczyłam na bieznie i po 2 km musiałam zejść.
to jest taki ból z boku uda u góry bardziej koło biodra. no nie wiem jak mam to inaczej opisac.

może jakieś rady co z tym fantem zrobić ?

musze biegać poprostu musze
;(
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

ITBS? :lalala:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45

Nieprzeczytany post

Raczej przyczepy w okolicach obręczy biodrowej lub słabo rozciągniętych dwójek....
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dodam jeszcze że na aerobiku nie bolalo mnie nic ... tylko przy biegu... a może źle się rozgrzałam ? jutro zrobie powtórkę biegania. moze na bieżni inaczej się biegnie jak normalnie .. no nie wiem ..

biegnie biegnie biegnie... wiem powtarzam się :P

po fitnessie czuje się świetnie... przefantastycznie.

wg to już jak jestem w tej ekstazie to sobie popaplam głupoty :P mąż śpi córka tez, nie mam do kogo :D

jak wlazłam na tą bieznie to starałam się ustawić tempo takie jak zazwyczaj biegałam na dworze .. a przed chwilą przeczytałam bardzo mądra myśl
nie obawiaj się że biegniesz za wolno.
martw się wtedy,
kiedy twój świat stoi w miejscu

no i jutro ustawie sobie wolniejsze tempo i powoli powoli będę się uczyć go na nowo.
niby taki głupi ten fb ale czasem coś fajnego się znajdzie.
joaśka10
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Patrzylam Twoje endomodo... teraz jak biegasz na biezni zmien w opcjach z bieganie na bieganie na biezni...
A co do endomodo brakuje mi tam opcji... odkurzanie,mycie garów, wieszanie firan,mycie podłóg i seks :D hihihi
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

no tak te czynności tez męczą .. ale one nie są uprawianiem sportu. :D

oświeciłas mnie że wg cos takiego jak bieganie na biezni tam jest. :orany:
joaśka10
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

oświeciłas mnie że wg cos takiego jak bieganie na biezni tam jest. :orany:[/quote]

BIEG NA BIEŻNI :P bo zaraz kolea od stylistyki nas tu zjedzie :D hihihi

ja też nie mam komu paplać -.- bo oczywiście jak robota to raptem każdy się zmył.... jestem padnięta normalnie zasypiam na stojąco. plecy mi pękają..a jeszcze tyle kartonów do spakowania i ustawiania i znoszenia i wnoszenia-wyprowadzam się od rodziców! losie....po tylu latach,mam ich zostawić :o nie mam entuzjazmu pomimo że do swojego domku ale jakoś tak bez euforii żadnej...
a Ty coś mówiłaś o przeprowadzce miałaś? złote rady ? :D
Karola199
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

narazie zostajemy :) też mieszkamy z rodzicami. i dzis tak rozmawialam z mama że chyba bysmy bez siebie umarły. jest sie do kogo odezwac z kim kawe wypic itd a tak osobno to co. z tv albo przed lusterkiem.

złota rada... wywalać wszystko co zbędne. nic co leży dłużej jak rok już użyte nie będzie. zrobiłam tak jak sprzatałam w szafach na strychu itd. ... losie połowe gratów wywaliłam.
joaśka10
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

niby nie daleko bo 30km...to nie 1000 czy 500km. ale jakoś tak... dziko. dam już dawno stoi wykończony a im dłużej się zbierałam tym gorzej... ale nadejszła wiekopomna chwiła! :P koniec mamusiowania... czas na swoje dzieci i ślub :) a Wy też na swoje czekacie?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ