Niemniej branie sobie za cel konkretnych wartości obwodów w cm zamiast harmonijnej sylwetki i radości z biegania mocno mnie dziwi. Skąd pewność, że osiągnięcie właśnie tych wartości sprawi, że będziesz wyglądać lepiej?
Po tym zdjęciu (spalona na solarium blondi) i z twoich tekstów (całokształt, ale ten o sztucznym biuście mnie dobił) wnioskuję, że faktycznie nie jesteś w stanie poprawnie zmierzyć dystansu lub czasu biegu.Carmel pisze:Jeszcze sie bede przebierac, biegac ide jutro.
tak wiec cyknelam jak stalam, wiec http://zapodaj.net/21d71f9116eb.bmp.html.
A ja się boje, że nie. Że to autentyczny przypadek.bansen pisze:I to marna, gdzieś tak do drugiego postu już byłem tego niemal pewien.
W takim przypadku wszyscy pogrążamy się w żalu...dont_ask pisze: A ja się boje, że nie. Że to autentyczny przypadek.
No tak z tymi rozmiarami, ciezko cokolwiek czasem powiedziec, bo mozna byloby sie posprzeczaclideczqa pisze:Wątek wyjdzie bardzo ekshibicjonistycznyJa mam w biodrach 80 a w pasie 60 i w sumie masz rację- większosć 34 jest na mnie za duża. Ale wydaje mi się że jednak nei o 10 cm. Za to w biuście mam... mało i tu one na bank nie są na 90. Także zmniejszenie rozmiaru do 34 nie wchodzi w grę- przynajmniej jeśli chodzi o sukienki.
Ps. Rozmiar rozmiarowi nie równy- mam kieckę z Zary i jest na mnie idealna, mam spódnicę z H&M 34 i bez rozpinania w pasie mogę zdjąć przez biodra.
Jesli mam byc dokladna, prawie jak stalam, sciagnelam bluzke (mialam dzien wolny)strasb pisze:też się zastanawiałamlideczqa pisze::D jak stałaś tak zrobiłaś to zdjęcie? :D![]()
W biuście owszem (zresztą do większości obecnie szytych ciuchów biustu należałoby nie mieć niezależnie do rozmiarulideczqa pisze: Ja chciałam tylko poweidzieć że do 34 trzeba zejść w biodrach i biuście do około 80. więc musisz zmienić cele.), w biodrach jednak można zostać bliżej 90. Ale przy 60cm w talii 34 czasem w tych okolicach wciąż powiewa.
Ja mam na pulpicie fajne zdjecie 2och laseczekAniad1312 pisze:Tak patrzę na to zdjęcie i też muszę sobie jakieś w necie poszukaćMoże jak znajdę, to od razu zacznę biegać 4:00/km?
![]()
Wiesz hahahhaAniad1312 pisze:Albo sekret tkwi w odpowiednim umiejscowieniu strzałek...strasb pisze:Właśnie w prędkości może tu być klucz - tyle czasu już biegam i na dole 60/90 jak było, ale górze za nic nie chce do 90 podskoczyć. Może biegam za wolno?![]()