Bieganie kobiet
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bartku! Biore co rok w maju udział w biegu dla kobiet w Berlinie. Wzorując się na nim mogę powiedzieć że dystanse dobrano optymalnie.
Jest 10km z pomiarem czasu chipami, 5km z pomiarem lub bez i 800m dla dzieciaków. Biega we wszystkich trzech biegach juz ponad 10 tys. kobiet, dziewczyn i dziewczynek. Berlin ma w środku miasta duży park z ulica dzielącą go na pół i ta ulica została w tym roku wykorzystana na start i metę. Sądzę że duży udział mieli w obsłudze wolontariusze. Zaangażowana kiedyś była też straż pożarna (lanie wodą, bo zwykle jest upał, ale w tym roku zabrakło ).
Główna sprawa to sponsor: ADIDAS stawia koszulki dla wszystkich, są medale, główny sponsor to AVON co roku rozdaje biegaczkom masę toreb z kosmetykami. Jak byś chciał drążyc temat dalej to podeślę jakieś linki na "damskie biegi".
Jest 10km z pomiarem czasu chipami, 5km z pomiarem lub bez i 800m dla dzieciaków. Biega we wszystkich trzech biegach juz ponad 10 tys. kobiet, dziewczyn i dziewczynek. Berlin ma w środku miasta duży park z ulica dzielącą go na pół i ta ulica została w tym roku wykorzystana na start i metę. Sądzę że duży udział mieli w obsłudze wolontariusze. Zaangażowana kiedyś była też straż pożarna (lanie wodą, bo zwykle jest upał, ale w tym roku zabrakło ).
Główna sprawa to sponsor: ADIDAS stawia koszulki dla wszystkich, są medale, główny sponsor to AVON co roku rozdaje biegaczkom masę toreb z kosmetykami. Jak byś chciał drążyc temat dalej to podeślę jakieś linki na "damskie biegi".
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Karola dzięki za info - już mam jakiś obraz
Jeżeli możesz podesłać linki to chętnie je poprzeglądam.
Co prawda nie znam niemieckiego ale może te stronki będą miały angielski przekład. Zresztą ślij wszystkie - zobaczymy.
Dzięki raz jeszcze.
Pozdrawiam.
(Edited by Bartek Sz at 3:26 pm on July 4, 2003)
Jeżeli możesz podesłać linki to chętnie je poprzeglądam.
Co prawda nie znam niemieckiego ale może te stronki będą miały angielski przekład. Zresztą ślij wszystkie - zobaczymy.
Dzięki raz jeszcze.
Pozdrawiam.
(Edited by Bartek Sz at 3:26 pm on July 4, 2003)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Nie no, mam nadzieję że Batrek Sz coś w Polsce zorganizuje. Najbliższy termin mojego biegania to czwartek ok. 21 na gocławiu. lub trochę później.
Ostatnią okazję na SBBP przegapiłeś, niestety
Ostatnią okazję na SBBP przegapiłeś, niestety
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
No dobrze, więc uroczyście zapraszam CIę na
Bieganie We Dwoje (BWD), termin i czas z grubsza dowolny, proponuję się zgadać, moje gg się wyświetla
priv też jest dostępny
(Edited by Kiniak at 2:50 pm on July 9, 2003)
Bieganie We Dwoje (BWD), termin i czas z grubsza dowolny, proponuję się zgadać, moje gg się wyświetla
priv też jest dostępny
(Edited by Kiniak at 2:50 pm on July 9, 2003)
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
-
- Zaprawiony W Bojach
W tym roku po raz pierwszy w wielkim maratonie wystartowalo wiecej pan niz panow. Mam na mysli bieg w San Diego, gdzie 31. maja do mety dobieglo 8.762 biegaczek i 7.423 biegaczy.
kledzik
kledzik
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kledzik jestes gdzies kolo koloni w piatek?
Do jutra jest termin zgloszenia i ................... popatrze dzis w mape, kierownictwa u mnie w pracy nie ma wiec.... moge sie urwac
Do jutra jest termin zgloszenia i ................... popatrze dzis w mape, kierownictwa u mnie w pracy nie ma wiec.... moge sie urwac
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuuuu,
szkoda............................... no nic to sie jeszcze po zastanawiam czy pojechac czy nie....
szkoda............................... no nic to sie jeszcze po zastanawiam czy pojechac czy nie....