zaczęłam biegać...

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
wisnia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

killerek pisze:czekamy :hejhej:
dobra, dobra :bum:

tylko jeszcze muszę kilka spraw załatwić na dzielni, hi hi hi :> :hej:
PKO
Asia76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam ;) ja też jestem nowa, zaczęłam biegać. Bardzo chciałabym wytrwać. Pojechałam na działkę na weekend. Wstałam rano 7.30 i ...poszłam biegać. Pokonałam dystans 5 km (2,5 drogą leśną i z powrotem). Trucht na przemian z energicznym marszem. Oczywiście przed rozgrzewka. W niedzielę pokonałam ten sam dystans. Wczoraj zrobiłam przerwę (zakwasy) ale dziś wrócę o 17.00 z pracy i o 20.00 idę biegać. Trzymajcie za mnie kciuki, proszę ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trzymamy :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Powodzenia i wytrwałości :)
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Asia76 pisze:Trucht na przemian z energicznym marszem. Oczywiście przed rozgrzewka.
Dla mnie to nie jest oczywiste, żeby rozgrzewać się PO biegu :P

Wiem, domyślam się o co ci chodzi, ale jeśli nie używasz polskich znaków, to zadbaj chociaż o przejrzystość i styl wypowiedzi...

Na marginesie: to forum to chyba najbardziej niechlujne językowo forum, jakie czytam.
Potwierdza się chyba to co napisał Homer, że "atletom zresztą, wiadomo, siła nie dana jest w głowie".

Na innych przynajmniej moderatorzy są bezwzględni i tępią błędy ortograficzne i bełkot, a ostatecznie nawet i walą bany za recydywę...
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tu natomiast panuje wolność i tolerancja, którą warto docenić.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ