A tego wlasnie powinno sie unikac ;)genzos pisze:az sobie nalesniki z nutella zjadlam;)
ach te baby!
Evik, nie przejmuj sie rozmiarem - najwazniejsze, zeby byly wygodne. Moze najpierw pochodz w nich pare dni, tak zeby sie dopasowaly do stopy, zanim zaczniesz w nich biegac.
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
A czemu w męskiej...? Ja noszę normalnie 40/41, biegam...hm, w zależności od marki i modelu, od 40,5 do 42 (ale 42 to już hardkor) i udaje mi się znaleźć damskie modele. M.in. Pumy (bodaj Complete Euthopia) czy Pegasusy Nike'a. Męskie NB mi bokiem wyszły. To czego na pewno sie nauczyłam, to czytania rozmairówek i sprawdzanai długości wkładkiizaA pisze:Evik, dziewczyny z teamu mają ten sam dylemat, biegają w męskiej kolekcji

- olusl
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja też mam między 40/41 i biegam w asicsach..
Duże rozmiary to wcale nie taki problem, gorzej mają takie z rozmiarami 36. 

RKS Łódź. <3
Poniewaz niektorych modeli w damskiej wersji nie sprowadza sie do naszego cudnego kraju, np. pumy complete trail 100. Btw. jakos zawsze bardziej odpowiada mi kolorystyka meskich linii.Beauty&Beast pisze:A czemu w męskiej...?
- izaA
- Stary Wyga
To samo chciałam napisać. Ja nie mam takich dylematów, bo do tej pory nie spotkałam damskich wersji bez rozmiaru 40, a taki muszę kupować. Poza tym, mimo, że dystrybutorzy zauważyli łaskawym okiem, że kobiety w Polsce też biegają, to jednak zwycięża rachunek ekonomiczny...za mało w Polsce biega kobiet i już...pytanie retoryczne - dlaczego całą zimę biegam w męskich getrach? Bo dla kobiet znalazłam tylko szarawary ocieplane...getry tylko letnieairda pisze:Poniewaz niektorych modeli w damskiej wersji nie sprowadza sie do naszego cudnego kraju, np. pumy complete trail 100. Btw. jakos zawsze bardziej odpowiada mi kolorystyka meskich linii.Beauty&Beast pisze:A czemu w męskiej...?

-
- Rozgrzewający Się
Zgadzam się całkowicieairda pisze:Poniewaz niektorych modeli w damskiej wersji nie sprowadza sie do naszego cudnego kraju, np. pumy complete trail 100. Btw. jakos zawsze bardziej odpowiada mi kolorystyka meskich linii.Beauty&Beast pisze:A czemu w męskiej...?

-
- Dyskutant
co do kolorystyki to sie musze zgodzić
damskie buty tak dawały po oczach że raziło
a męskie o niebo normalniejsze
zaraz wskakuje w ciuchy i lece
wieje dziś że mało głowy nie urwie :/

a męskie o niebo normalniejsze
zaraz wskakuje w ciuchy i lece

wieje dziś że mało głowy nie urwie :/
izaA, spokojnie znalazlabys leginsy na zime, damskie, w decathlonie, od kalenji. Biegalam w nich cala zime, kiedy bylo ponizej 10 st. wkladalam pod spod kalesony damskie crafta.
Kalenji, sa zupelnie ok, i za rozsadne pieniadze.
Kalenji, sa zupelnie ok, i za rozsadne pieniadze.
-
- Dyskutant
właśnie miałam pisać o kalenji - nawet je ostatnio mierzyłam
cena też ok bo jakoś koło 70,-
a co do mojego dzisiejszego biegania
prawy but obtarł jak cholera po niespełna 20 minutach truchtania :/ dokładnie w tym miejscu, w którym tak jakby podtrzymuje śródstopie żeby platfusa nie było - w lewym wszystko ok
ledwo wróciłam do domu
i tym sposobem dziś praktycznie nie biegałam a w planach było 10 km i kilka krótkich szybkich odcinków
pochodze w nich po domu - może to coś da

a co do mojego dzisiejszego biegania

ledwo wróciłam do domu

i tym sposobem dziś praktycznie nie biegałam a w planach było 10 km i kilka krótkich szybkich odcinków
pochodze w nich po domu - może to coś da
- olusl
- Wyga
- Kontakt:
Mnie dziś przysłali Kalenji Deefuz1000, zamówiłam S jak wynikało z rozmiarówki. Zmieścić się zmieściłam, mam niestety jeden mały problem.
Ogólnie mam duże mięśnie ud i łydek, ciężko się wciąga a później w talii i biodrach mam jeszcze trochę luzu. :P

RKS Łódź. <3