ach te baby!

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
airda

Nieprzeczytany post

genzos pisze:az sobie nalesniki z nutella zjadlam;)
A tego wlasnie powinno sie unikac ;)
PKO
Evik
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

buty kupione - męskie 42 :orany:
jutro je wypróbuje :)
airda

Nieprzeczytany post

Evik, nie przejmuj sie rozmiarem - najwazniejsze, zeby byly wygodne. Moze najpierw pochodz w nich pare dni, tak zeby sie dopasowaly do stopy, zanim zaczniesz w nich biegac.
Awatar użytkownika
izaA
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Evik, dziewczyny z teamu mają ten sam dylemat, biegają w męskiej kolekcji :ble:
Awatar użytkownika
Joven
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja jestem zarażoną bieganiem kanapową babą przed 30 stką:)
Quality. Not quantity.
genzos
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

eee tam, ja sie lubie nagradzac za ciezka prace;)

szczegolnie ze dzis troche obolala chodze i ciagle ta stopa mnie boli, a nie ma nic lepszego na bol stopy jak slodkosci:) naprawde pomagaja;)
Awatar użytkownika
Beauty&Beast
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:45:29
Życiówka w maratonie: 3:42:02
Kontakt:

Nieprzeczytany post

izaA pisze:Evik, dziewczyny z teamu mają ten sam dylemat, biegają w męskiej kolekcji :ble:
A czemu w męskiej...? Ja noszę normalnie 40/41, biegam...hm, w zależności od marki i modelu, od 40,5 do 42 (ale 42 to już hardkor) i udaje mi się znaleźć damskie modele. M.in. Pumy (bodaj Complete Euthopia) czy Pegasusy Nike'a. Męskie NB mi bokiem wyszły. To czego na pewno sie nauczyłam, to czytania rozmairówek i sprawdzanai długości wkładki ;-)
Awatar użytkownika
olusl
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja też mam między 40/41 i biegam w asicsach.. :) Duże rozmiary to wcale nie taki problem, gorzej mają takie z rozmiarami 36. ;)
RKS Łódź. <3
airda

Nieprzeczytany post

Beauty&Beast pisze:A czemu w męskiej...?
Poniewaz niektorych modeli w damskiej wersji nie sprowadza sie do naszego cudnego kraju, np. pumy complete trail 100. Btw. jakos zawsze bardziej odpowiada mi kolorystyka meskich linii.
Awatar użytkownika
izaA
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

airda pisze:
Poniewaz niektorych modeli w damskiej wersji nie sprowadza sie do naszego cudnego kraju, np. pumy complete trail 100. Btw. jakos zawsze bardziej odpowiada mi kolorystyka meskich linii.
To samo chciałam napisać. Ja nie mam takich dylematów, bo do tej pory nie spotkałam damskich wersji bez rozmiaru 40, a taki muszę kupować. Poza tym, mimo, że dystrybutorzy zauważyli łaskawym okiem, że kobiety w Polsce też biegają, to jednak zwycięża rachunek ekonomiczny...za mało w Polsce biega kobiet i już...pytanie retoryczne - dlaczego całą zimę biegam w męskich getrach? Bo dla kobiet znalazłam tylko szarawary ocieplane...getry tylko letnie :bum: Przyznam szukałam tylko w jednym sklepie, ale zima przyszła z nagła i trzeba się było szybko zaopatrzyć. Sam sprzedawca przyznał, że biegające zimą kobiety to nisza :lalala:
Amber
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

airda pisze:
Zgadzam się całkowicie :) kolorystyka ubrań i butów sportowych dla mężczyzn jest idealna. Damskie kolory są.... bez urazy dla ich fanek :) .... dla mnie czasami nie do przyjęcia.
Evik
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

co do kolorystyki to sie musze zgodzić :) damskie buty tak dawały po oczach że raziło :hahaha:
a męskie o niebo normalniejsze

zaraz wskakuje w ciuchy i lece :)
wieje dziś że mało głowy nie urwie :/
airda

Nieprzeczytany post

izaA, spokojnie znalazlabys leginsy na zime, damskie, w decathlonie, od kalenji. Biegalam w nich cala zime, kiedy bylo ponizej 10 st. wkladalam pod spod kalesony damskie crafta.
Kalenji, sa zupelnie ok, i za rozsadne pieniadze.
Evik
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

właśnie miałam pisać o kalenji - nawet je ostatnio mierzyłam :) cena też ok bo jakoś koło 70,-

a co do mojego dzisiejszego biegania :chlip: prawy but obtarł jak cholera po niespełna 20 minutach truchtania :/ dokładnie w tym miejscu, w którym tak jakby podtrzymuje śródstopie żeby platfusa nie było - w lewym wszystko ok
ledwo wróciłam do domu :(
i tym sposobem dziś praktycznie nie biegałam a w planach było 10 km i kilka krótkich szybkich odcinków
pochodze w nich po domu - może to coś da
Awatar użytkownika
olusl
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mnie dziś przysłali Kalenji Deefuz1000, zamówiłam S jak wynikało z rozmiarówki. Zmieścić się zmieściłam, mam niestety jeden mały problem. :) Ogólnie mam duże mięśnie ud i łydek, ciężko się wciąga a później w talii i biodrach mam jeszcze trochę luzu. :P
RKS Łódź. <3
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ