Zaczynam Biegać dystans 1km-800m

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
MikeWeidenbaum
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pochodzę z tych okolic, często bywałem w Sulechowie, zapewne chodzi o ten, stosunkowo nowy obiekt:

http://goo.gl/maps/QyGns

nigdy tam nie biegałem, ale kilka razy mijałem "przejazdem" i na oko wygląda to na wymiarowe 400 m.

Nie rozumiem, czemu niektórzy tak się tutaj "nastroszyli" na Atomka i oczekiwali jego klęski :P.

Atomek, głupio żebyś trenował samodzielnie w tym wieku i z takimi predyspozycjami, zapisz się do klubu, może spróbuj skontaktować się np. z p. Remigiuszem Wierzbickim (nie jestem pewien w jakim klubie obecnie pracuje, podejrzewam że w Zielonej Górze lub Świebodzinie), to dość znany w lubuskim trener. Moi koledzy u niego biegali i parę lat temu co najmniej dwóch z nich miało medale MP juniorów/młodzików na średnich dystansach.
PKO
Dybkos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

ZLKL Zielona Góra to klub w którym pracuje, a dlatego się nastroszyli bo wynik jest dość nieprawdopodobny, ale jeśli jest jaki jest to może sięw przyszłym roku na jakichś mityngach spotkamy ;)
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to gratuluję. 2.5 koła polecieć w takim czasie bez treningu. Większość do końca życia tyle nie nabiega ostro trenując.

MikeWeidenbaum nikt na Atomka nie naskakuje. Po prostu nauczeni doświadczeniem bajkopisarstwa lub tych dla których stadion 335m jest 400m nie wierzymy dopóki ktoś nie przedstawi dowodów. Stadion w Sulechowie ma 400m, więc jest ok :oczko:
Awatar użytkownika
MikeWeidenbaum
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27

Nieprzeczytany post

thomekh pisze: MikeWeidenbaum nikt na Atomka nie naskakuje. Po prostu nauczeni doświadczeniem bajkopisarstwa lub tych dla których stadion 335m jest 400m nie wierzymy dopóki ktoś nie przedstawi dowodów. Stadion w Sulechowie ma 400m, więc jest ok :oczko:
Oczywiście, że często ludzie "dodają" sobie metry/kilometry do tras po których biegają, czy to z niewiedzy czy z racji niedokładności urządzeń pomiarowych. Po prostu czytając kilka wcześniejszych postów miałem wrażenie, że połowa komentujących z zawiścią czekała na rychłą klęskę Atomka :P, no ale może to tylko moje odczucie, nieważne.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ