chciałabym biegać ale boje sie że moje łydki,uda będą grube?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

olusl pisze:nóg jak... :) dziewczyno, mięśnie to nic złego. !! i wcale nie są takie 'gigantyczne' jak o nich myślisz. Ja od trenowania, od siłowni mam duże mięśnie ale jakoś nikt nie uważa, że to jest złe... Zastanów się czy na pewno chcesz mieć nogi jak tzw. 'słupy telegraficzne' . Był na forum gdzieś temat właśnie o kobiecych nogach, mogę Ci podrzucić, nie wiem czy Ci się spodobają. :)
no wlasnie -mi sie nie podobaja slupy telegraficzne. Kwestia gustu, ale mysle, ze wiekszosc plci brzydkiej jest za mna :hejhej:
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
New Balance but biegowy
elendil1985
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

potwierdzam. Widok kijów nie jest miły dla oka. :bum:
[url=http://runmania.com/rlog/?u=elendil1985][img]http://runmania.com/f/a0c3688d1943badea960989bf40d702b.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
olusl
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

a później chudziny się dziwią, że większość normalnych, zaznaczam normalnych facetów nie chce nawet na nie spojrzeć... Co jest ładnego w wystających kościach. ? Nic. A trochę umięśnione nogi moim zdaniem mają w sobie coś pięknego. :hej:
RKS Łódź. <3
olciakkk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

olusl pisze:nóg jak... :) dziewczyno, mięśnie to nic złego. !! i wcale nie są takie 'gigantyczne' jak o nich myślisz. Ja od trenowania, od siłowni mam duże mięśnie ale jakoś nikt nie uważa, że to jest złe... Zastanów się czy na pewno chcesz mieć nogi jak tzw. 'słupy telegraficzne' . Był na forum gdzieś temat właśnie o kobiecych nogach, mogę Ci podrzucić, nie wiem czy Ci się spodobają. :)
a tam od razu słupy telegraficzne :) ... po prostu chciałabym żeby były troche chudsze ale aż tak to nie :) ...
Awatar użytkownika
olusl
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeżeli masz taką wagę przy takim wzroście i schudniesz to wierz mi, że będą takie. ;)
RKS Łódź. <3
ODPOWIEDZ