no wlasnie -mi sie nie podobaja slupy telegraficzne. Kwestia gustu, ale mysle, ze wiekszosc plci brzydkiej jest za mnaolusl pisze:nóg jak... dziewczyno, mięśnie to nic złego. !! i wcale nie są takie 'gigantyczne' jak o nich myślisz. Ja od trenowania, od siłowni mam duże mięśnie ale jakoś nikt nie uważa, że to jest złe... Zastanów się czy na pewno chcesz mieć nogi jak tzw. 'słupy telegraficzne' . Był na forum gdzieś temat właśnie o kobiecych nogach, mogę Ci podrzucić, nie wiem czy Ci się spodobają.
chciałabym biegać ale boje sie że moje łydki,uda będą grube?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
potwierdzam. Widok kijów nie jest miły dla oka.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=elendil1985][img]http://runmania.com/f/a0c3688d1943badea960989bf40d702b.gif[/img][/url]
- olusl
- Wyga
- Kontakt:
a później chudziny się dziwią, że większość normalnych, zaznaczam normalnych facetów nie chce nawet na nie spojrzeć... Co jest ładnego w wystających kościach. ? Nic. A trochę umięśnione nogi moim zdaniem mają w sobie coś pięknego.
RKS Łódź. <3
-
- Rozgrzewający Się
a tam od razu słupy telegraficzne ... po prostu chciałabym żeby były troche chudsze ale aż tak to nie ...olusl pisze:nóg jak... dziewczyno, mięśnie to nic złego. !! i wcale nie są takie 'gigantyczne' jak o nich myślisz. Ja od trenowania, od siłowni mam duże mięśnie ale jakoś nikt nie uważa, że to jest złe... Zastanów się czy na pewno chcesz mieć nogi jak tzw. 'słupy telegraficzne' . Był na forum gdzieś temat właśnie o kobiecych nogach, mogę Ci podrzucić, nie wiem czy Ci się spodobają.
- olusl
- Wyga
- Kontakt:
Jeżeli masz taką wagę przy takim wzroście i schudniesz to wierz mi, że będą takie.
RKS Łódź. <3