Komentarz do artykułu Od grubasa do Ironmana w 12 miesięcy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Do recepty na sukces podanej przez bohatera artykułu należy dodać jeszcze jedna pozycję ( chyba najważniejszą ) : wrodzone predyspozycje/ talent.
Powiedzmy sobie szczerze : 99% ludzi takich jak bohater artykułu nie będzie w stanie pobiec maratonu grubo poniżej 4 h po 4 miesiącach treningu nie mówiąc już o 3h 16 minutach po roku treningów ( śmiem przypuszczać że ogromna większość nigdy nie będzie w stanie zrobić takiego wyniku ).
Powiedzmy sobie szczerze : 99% ludzi takich jak bohater artykułu nie będzie w stanie pobiec maratonu grubo poniżej 4 h po 4 miesiącach treningu nie mówiąc już o 3h 16 minutach po roku treningów ( śmiem przypuszczać że ogromna większość nigdy nie będzie w stanie zrobić takiego wyniku ).
-
- Rozgrzewający Się
Jeśi dobrze liczę, nasz bohater zrzucił 37 kg !!! to praktycznie pół mojej wagi:). Triathlon to wspaniała dyscyplina. Myślę, że kiedyś spróbuję wystartować na tej skróconej wersji.Poza tym pływanie i rower może okazać się wspaniałym uzupełnieniem treningu biegacza.
-
- Rozgrzewający Się
Jest jakaś sekcja w Tczewie dla "zarażonych" bieganiem? Wspomniałeś coś o sekcji biegowej przy Wiśle. Czy dla takich amatorów jak ja tzn. 10km ledwo poniżej 50min. (w sensie, że czysta rekreacja) jest tam miejsce? Jaki jest cel i zamierzenia tej sekcji?
Bieganie uzależnia...
-
- Dyskutant
Sekcja rodzi sę w bólach i mam nadzieję że nie długo będzie poród
... naszym celem nie jest bicei rekordów ale zarażenie epidemia biegania mase tczewian:)
Więc zapraszam gg 3122418 orlos12@wp.pl
... naszym celem nie jest bicei rekordów ale zarażenie epidemia biegania mase tczewian:)
Więc zapraszam gg 3122418 orlos12@wp.pl
-
- Dyskutant
Kolejna decyzja zapadła:)
Nie oficjalnie dowiedziałem się że w przyszłym roku firma Power Bar z Langiem organziują w Polsce oficjalne zawody IM z kwalfikacją na Hawaje.. czy to prawda nie wiem ale wiem że po roztrenowaniu to jest kolejny cel:) zdobyć kwalfikacje na hawaje..wiem że będzie ciężko ale co piękne rodzi się w bólach...mam nadzieję że firmy tczewskie (VETREX, FOTOGOCHA) oraz firma POWER BAR I AGROPOM kolejny raz mnie wesprzą w przygotowaniach....
Bo jak wiecie sam zapał nie wystarczy:(:(
Nie oficjalnie dowiedziałem się że w przyszłym roku firma Power Bar z Langiem organziują w Polsce oficjalne zawody IM z kwalfikacją na Hawaje.. czy to prawda nie wiem ale wiem że po roztrenowaniu to jest kolejny cel:) zdobyć kwalfikacje na hawaje..wiem że będzie ciężko ale co piękne rodzi się w bólach...mam nadzieję że firmy tczewskie (VETREX, FOTOGOCHA) oraz firma POWER BAR I AGROPOM kolejny raz mnie wesprzą w przygotowaniach....
Bo jak wiecie sam zapał nie wystarczy:(:(
-
- Dyskutant
http://www.biegajznami.pl/Galeria/Triat ... 20690.html tak sie cieszylem
-
- Rozgrzewający Się
jestem pod wieeeeelkim wrażeniem. I proszę o adres na który mogę przesłać kilka pytań do Ciebie ponieważ..... właśnie przebiegłem pierwszy maraton w Berlinie a od miesiąca słyszę w głowie jedno słowo... IRONMAN. Mój adres emikopeter@go2.pl. Jeszcze raz gratulacje