ach te baby!

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja nie mam bo nie biegam sama a facet u boku jest doskonałym odstraszaczem. Ale mam znajomą która mówi że ciągle ją zaczepiają. To chyba norma i zamiast narzekać powinnaś się cieszyć. Bo przyjda kiedys takie czasy ze przestaną na nas trąbić ;-)
Bieg z Psem 4,7 km czas 28,20
(z pauzą na psią kupę)

[url=http://runmania.com/rlog/?u=pinky][img]http://runmania.com/f/daea4d0b55ef6c16f04b8997a51e7e6a.gif[/img][/url]
PKO
PinUpGirl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

(o)(o) pisze:dziewczyny, nie wkurza Was, jak ktoś Was głupio zaczepia?
ehh, ostatnio biegnę sobie przy szosie i co? Trabią...pacany :chlip:
można poczuć się jak gęś :ojoj:
macie takie sytuacje?
Mam, mam. Praktycznie co trening. I bynajmniej nie chodzi o to, że tak sexy wyglądam biegając. Na ostatnich zawodach chyba 6 panów w skórach stanęło mi na drodzę i przez 200 metrów słyszałam, jak komentują moją urodę (konkretnie jej braki), potem następni "kibice" siedząc na ławce z piwem nie omieszkali zauważyć jak "ochydnie" jestem spocona. :ojoj: ... Trąbienie też się czasem zdarza, ale częściej jak jadę na rowerze. No i te okrzyki "Dajesz! Dajesz!" :bum:
Ale zdaża się, że ktoś "pozytywnie" zaczepi, często jest to jakiś biegacz "po cywilnemu" :)
[url=http://runmania.com/rlog/?u=PinUpGirl][img]http://runmania.com/f/f7c2c3e8ea675093ff0011c7b9248496.gif[/img][/url]
(o)(o)
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a więc PinUp, możemy przybić sobie piątkę! :bleble:
takie zaczepianie mnie w ogóle nie bawi...żadne zaczepianie mnie nie bawi... :bum:
moim zdaniem obszczymurki tak się zachowują, człowiek na poziomie tak nie robi :hejhej:
ale luzuje majty i próbuje brać wszystko z dystansem

ps. choc niektóre odzywki sa naparwde ordynarne...aż mam ochotę się bić! serio
PinUpGirl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też mam ochotę lać czasami. Ale czasami, kiedy przebiegam nocą koło knajpy to się poprostu boję. Wtedy przyspieszam i mam nadzieję, że wrazie czego "w stanie wskazującym.." mnie nie dogonią. Za to jak widzę innego biegacza to odrazu mi się raźniej robi :).
Przyjemnych biegów bez nieprzyjemnych komentarzy!
[url=http://runmania.com/rlog/?u=PinUpGirl][img]http://runmania.com/f/f7c2c3e8ea675093ff0011c7b9248496.gif[/img][/url]
(o)(o)
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hm, biegasz nocą? odważna jesteś :hejhej: ja biegam tak ze o 21 wracam do domu...i już robi się troche straszno...
myślę, że nawet jeśli biegasz nocami koło knajpy, nikt nie jest taki odważny, żeby gonić za Tobą :hejhej:
za mną kiedyś, jakiś gość gonił w lesie...i nie powiem czasowo zrobiłam swoją życiowkę :hej:
przyjemnego biegania życzę i Tobie :hej:
cleo1223
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie.
A ja już myślałam, że to ze mną jest coś nie tak - jakieś fluidy wydzielam przyciągające obleśnych palantów, albo chamów....
Z moich doświadczeń biegacza, jak na razie nie mam złych "konwersacji" - ale to może dlatego, że jeszcze słabo biegam, więc kryję sie w lesie.
Ale na rowerze, zdarzały mi się czasami takie akcje, że miałam ochotę zejść z roweru i obić komuś mordę. Rower szybki, ja szybka, więc mogłam sobie pozwolić na maksymalne wyżycie się w sposób 'gębowy...
Oczywiście najlepiej jest olać delikwenta i nie burzyć sobie krwi (teoretycznie)
elizakop
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

..
Ostatnio zmieniony 04 lis 2009, 09:49 przez elizakop, łącznie zmieniany 1 raz.
cleo1223
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

:chrap: śpicie?
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja chwilowo posypiam ;-) Mój facet miał zabieg na nogę i dopiero wczoraj zdjęli mu szwy. Ja w ramach solidarności zostałam z nim w domu. I tym samym mam kilka dni przerwy w bieganiu. Martwię się trochę co będzie jak wrócimy na biegową ścieżkę. Ale oczywiście dam znać jak nam poszło. Teraz czekam aż on powie że idziemy biegać ;-) Buty gotowe, ja także ;-)
cleo1223
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

pinky
będzie dobrze
i mam nadzieję, że twój men szybko dojdzie do siebie
a propo's tego zabiegu, to moglibyście pomyśleć o pójściu na basen - najlepszy sposób na ruch po kontuzji
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wczoraj wróciłam do żywych (tzn. biegających). Bałam się że po przerwie nie będzie tak łątwo ale bardzo się myliłam! Było super! Pobiegłam te swoje 30 minut z taką swoboda jak nigdy. Wypoczęta, zregenerowana! Okazuje się że człowiek który jest choć troche rozbiegany wcale się nie "zastaje" ;-) A satysfakcja jest ogromna!
cleo1223
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

no to witam z powrotem :hej:
mądrzy ludzie powiadają, że podstawą dobrego treningu jest regeneracja

i bardzo dobrze... tyle, że mój chrześniaczek dziś skończył 7 mc-y i wypiłam za dużo szampana............................................................................. mój pierwszy odpuszczony trening.
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Haj Dziewczyny! Jak Wam idzie? Mam nadzieję że nie leniuchujecie i że zimno Was nie odstrasza ;-) Ostatnio znajoma powiedziała mi jaką ma motywację - za rok początek wakacji przywita w super formie, szczuplejsza, sprawniejsza, piękniejsza, szcześliwsza... nawet jak zmarźniemy to chyba i tak się opłaca ;-) Pozdrawiam ciepło!
elizakop
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

..
Ostatnio zmieniony 04 lis 2009, 09:50 przez elizakop, łącznie zmieniany 1 raz.
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

biega się zdecydowanie lepiej - więcej i szybciej. Negatywem jest to, że bez względu na porę dnia (rano / wieczór) biega się niestety po ciemku :echech:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ