Kiedy efekty ?
Notuj to co biegasz i po jakimś czasie zauwazysz ze mmozesz biegac dluzej, ze 10,15,20,30min to nie jest juz problem. Progres zalezy jak plan jest ulozony z reguly co tydzien jest wiecej rzeczy doi zrobienia. co kilka tygodni oczywiscie przerwa.
Dodatkowych rezerw szukaj w gimnastyce
Moje początki
- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
-
- Rozgrzewający Się
he, nie wiem, czy to do mnie byl ostatni post, ale ja gimnastykuje sie niezaleznie od biegania i tak codziennie rano stretching i brzuszki i troszke jogi jak mam czas:) a poza tym dzis pojechalam sobie na rowerek i po 50 km jest ok:), czyli nie jest najgorzej z moja kondycja jednak, moze jakos zjade z 4444 lolobrygidy sobie jak juz w koncu ten snieg spadnie hehe, dzis przerwa, jutro raniutko do parku hej ho, alez to jest fajne, ze przyjemnosc sprawia sport taka wielka, od razu czlowiek ma inny stosunek do problemow i klopotow i innych niekorzystnych okolicznosci przyrody..ot, tak sie mialam ochote wygadac:) i przepraszam, ze bez polskich liter:(, ale sie zlenilam:)
żeby zbiec z górki trzeba najpierw na nią wbiec;)
-
- Rozgrzewający Się
nie ma w szczecinie dobrego lotniska, słabo to bieganie więc wspólne widzę;P, ale Ci pomacham z 'mojej' górki osiedlowej, którą ostatnio znalazłam i sobie tam hycam;) jeśli chcesz:))
-
- Rozgrzewający Się
jutro rano około 7mej pewnie, może troszkę przed;) hihiihi no pomacham pomacham:))
-
- Rozgrzewający Się
A ja tak sobie biegam już czwarty tydzień.Zaczynam 6:15 i tak cztery razy w tygodniu .Jest wspaniale , oby wszystko tak łatwo szło:)
A może jest w Gnieźnie ktoś o podobnym stażu na "stanowiku" biegacza ?
A może jest w Gnieźnie ktoś o podobnym stażu na "stanowiku" biegacza ?
[size=84][color=red][b] Gniezno - 6:15 ........i tak już jakiś czas :)[/b][/color][/size]