Początkująca...

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Wojtasss
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rower a rower :) To jak bieganie a bieganie :) Rower ze średnią 16-20 po asfalcie i w miarę płaskim można jechać naprawdę i po 150 km i nie trzeba mieć jakiejś super kondycji ale wybierz się kiedyś w Beskidy na szlaki :):) i wtedy zobacz czy dasz radę na rowerze jechać, bieganie jest cięższym sportem na początku dla nieprzygotowanego organizmum rozpoczać jest dużo trudniej i przebiec nawet 5 km jest trudniej niż 50 km na rowerze w średnio niskim tempie. No i 1000 km rocznie to stosunkowo mało na rowerze ja schudłem 25 kilo w 10 miesięcy ale przejechałem wtedy na rowerze 10 k i miesięcznie np w sierpniu 2000 :) a tygodniowo robiłem systematycznie po 250-400 km i poleciała waga. I taka ciekawostka ja odkąd biegam a nie jest to długo 4 miesiące po około 40 km tygodniowo przytyłem 5-6 kilo :) Rower bije bieganie na głowę jeśli chodzi o odchudzanie i nikt mi nie powie że nie
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ