hahaha... swietnie opisales swoj wystep!!!! Jak w kinie!!fckwrqq2yxrkz21 pisze:Witam ponownie
Właśnie jestem po biegu , przyznam że nigdy nie przebiegłem 1kilometra i od 2 lat siedze na dupie i mam problemy z biegiem na 200m i to spore problemy !
Ale dziś miałem bieg na 1000m i czas jaki wykręciłem to......... !!!!!! 3:47 !!!!!!!!!
To jest po prostu nie możliwe ! 3: 47 w czasie biegu mialem dosyć po 300metrach , po 400 kręciło mi sie w oczach , pod koniec traciłem kontakt z rzeczywistością a 5kroków przed metą straciłem pamięć , następnie sie wyłożyłem i leżałem , wszyscy kazali mi chodzić ale niestety nie miałem sił , 2 biegających wzieło mnie że tak powiem "za szmaty" i ciągali po boisku żeby przebierał lekko nogami , następnie okropne skurcze całych nóg wtedy zaczeli mi prostować nogi , ogólnie widok nędzy i rozpaczy !! po 10-15minutach dość silne wymioty :/
Do czego dąże ? że zabrakło mi 17 sekund do upragnionego wyniku 3:30 ale o te 17sekund szybciej nie byłbym w stanie przebiec nawet jakby mnie lew gonił :/
Teraz siedze z obolałymi nogami z ciągłym skurczem mięśni ( oczywiście próbuje to rozchodzić )
I tutaj pytanie do was .......
Chce zacząć trening od przyszłego tygodnia, czy mógłby mi ktoś napisać jak mam biegać ? dodam że to rozpiska dla kogoś kto nigdy nie biegał
Tak sobie myślałem że może
Poniedziałek i Czwartek
400m szybkie chodzenie - 400metrów bieg - 400metrów chodzenie i 400metrów bieg
tak przez jakieś 3tygodnie a później zwiększać dystans
i jedno moje pytanie... Czy jest możliwe aby przez 6miesięcy osiągnąć 3:00min ? czy do tego potrzeba lat pracy ? Ewentualnie jaki czas można wykręcić przez 6miesięczny trening
Gratuluje czasu. Jest bardzo dobry.
Ale zeby 3 minuty uzyskac to musisz juz zmienic zycie.
Powodzenia!
Rolli