Pomóżcie!!!:(*-*)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
kama2127
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zaprawiony w bojach:)))tez sie usmialam z twojego wpisu:))))
Wiem ze dla Ciebie 10 km to rozgrzewka ale dla mnie to jest wlasnie MARATON hahaha..i na rerio jest powiedzmy taki BIEG:)) sprawdz www.lodzmaraton.pl:)Ty mozesz przebiec wlasnie powyzej 40 km..i co bedziesz :sss: moze bede szybsza :hahaha:

pozdrowki dla Wszystkichhh:)))))

Ide biegac :taktak:
PKO
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kama2127 pisze: Więc apeluję jeszcze raz:)..jeśli ktoś wie czy mogłabym dołączyć do jakiejś początkującej grupy biegaczy..i przejść przyspieszony kurs to dajcie znać!:))
Nie byłbym takim entuzjastą rzeczy przyspieszonych i innych cudowności i skrótów. W takich przedsięwzięciach raczej nie ma drogi na skróty, co słusznie powiadają moi P.T. poprzednicy. No, chyba że ma się podejście "zobaczyć Neapol i umrzeć" :) Ale chyba nie o to chodzi?

Ja np. wpis Qby o 10-kilometrowych maratonach traktuję w kategoriach osobistej filozofii (wręcz mistyki) biegania, a nie ironii :)
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

przepraszam, ucięło mi jedno zero. oczywiście chodziło o 100km. teraz jest mistycznie :)
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
maciek75
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Z góry przepraszam i bez aluzji ale ten wątek kojarzy mi się z kawałami o blondynkach :hahaha:
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ