Moje motywatory

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
mikipl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,
Wątek długo leżał i się nieco przyjrzał, a ze wczoraj osiągnęlem cel 21.100m w czasie niestety 2:28:15 i przy okazji waga pokazuje 88kg ( - 18kg od stanu początkowego) pomyślałem o wrzuceniu posta trochę żeby się pochwalić, a trochę żeby wszyscy wątpiący w swoje możliwości i odchudzajace właściwości biegania mieli motywacje na kolejne dni.

Dziękuje rownież za słowa wsparcia i powyżej :)

Pozdrawiam,
Marcin

P.S. Żona mi wyrzuciła mąkę z salonu!
PKO
michal90
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:45:57

Nieprzeczytany post

mikipl pisze:Cześć,
Wątek długo leżał i się nieco przyjrzał, a ze wczoraj osiągnęlem cel 21.100m w czasie niestety 2:28:15 i przy okazji waga pokazuje 88kg ( - 18kg od stanu początkowego) pomyślałem o wrzuceniu posta trochę żeby się pochwalić, a trochę żeby wszyscy wątpiący w swoje możliwości i odchudzajace właściwości biegania mieli motywacje na kolejne dni.

Dziękuje rownież za słowa wsparcia i powyżej :)

Pozdrawiam,
Marcin

P.S. Żona mi wyrzuciła mąkę z salonu!
No i gratulacje ! Tak trzymać ! :usmiech:

A mąkę przenieś do dwóch szaf. Jedna 'stracone kg', a druga 'moje kg', bądź jakoś tak :hej:
Obrazek
Mako
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 50

Nieprzeczytany post

Czesc. Wspanialy tekst. Niesamowicie motywujacy i pozytywny tekst. Trzymam kciuki za Ciebie i Kompana, mam nadzieje ze bakcyl juz Was tak mocno zlapal ze nie pusci. :uuusmiech:
I am made of sweat, not swagger
mikipl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki,
Niestety mąka poszła na pizze czyli moje ulubione jedzenie - wiem niezdrowe, ale nie można odmówić sobie wszystkich przyjemności.

Teraz w planie przygotowawczym polmaraton w mniej niż 2h, a za dwa sezony maraton bez dwóch zdań :)

Pozdrawiam,
Marcin
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ