Ja rok temu robiłam plan PUMY i po pierwszych 30minutach ciągłego biegu aż mi łzy poleciały

Teraz jakoś nie mogę się zmobilizować do zwiększania czasu,więc ciągle tylko 30 minut, ale może ta wiosna przyniesie poprawę

Jeśli dopadło Cię przeziębienie , a nawet gorączka, to przede wszystkim się wylecz, bo mozesz pewne rzeczy tylko pogłębić. 2-3 dni przerwy niczego nie zmienią, a możesz lekkomyslnością pogorszyć sprawę.amazonka pisze:niestety w piątek niepobiegłamgrypa mnie rozłożyła i z gorączką nie da rady! dzisiaj wstała i udało sie potrenować zrobiłam 5 razy 4min marszu i 2minuty biegu. Bieganie przychodzi mi z coraz większą łatwością....czuję ze mogę biec dłużej niż 2 minuty
jedyny minus dzisiejszego treningu to mój katar i kaszel :/ paskudnie się oddycha ...a do tego paskudny wiatr....no ale dała radę...wieczorem znów czuję, ze goraczka mnie dopada!
co robić w takiej sytuacji? biegać? przerwać? szkoda mi tego co juz udało mi sie osiągnąć...wiem niewiele ale dla mnie to i tak wielki przełom!