Jak w tym wytrwasz to jest duża szansa, że po miesiącu będziesz już uzależniony

Powodzenia!
To po co dupę zawracasz?leszeksz pisze:Pytając o mróz - nikt z mądrych biegaczy czy też biegających nie domyślił się o co mi chodzi , pierwsze co to mówicie żeby się ubrać by nie przemarznąć. ABSURD CHŁOPAKI.
W piątek rano gdy biegłem było -14 , może dla was to dziwne ,ale ja pierwszy raz w takich warunkach ,w takiej temp startowałem . I tu nie chodzi o ubranie się GAMONIE ( ci co sobie drwią )
ODDECH tym zimnym powietrzem w momencie gdy organizm jest mocno rozgrzany .
Palilem prawie 20lat (popalam czasem nadal) i w niczym mi to nie przeszkadza wiec w czym problem?leszeksz pisze:Paliłem ponad 20 lat ,chyba nie macie zielonego pojęcia -co to znaczy w tej sytuacji BIEGAĆ.
Paliłeś na własną prośbę.Zresztą znam maratończyków którzy biegają maraton w 3.15 i ćmią fajury jeden po drugim.Także nie ma znaczenia czy palisz czy nie.leszeksz pisze:Paliłem ponad 20 lat ,chyba nie macie zielonego pojęcia -co to znaczy w tej sytuacji BIEGAĆ.
Ciekawe, co powiedzą Twoje stawy na wiosnęmariod pisze:Ja biegam.Mi te mrozy nie przeszkadzają.Oprócz tego jeszcze jutro morsowanie,a wieczorem krioterapia na dworze.Zakładam koszulkę na ramiączkach,krótkie spodenki i 15min koło bloków wieczorem.
Mówił o moich stawach (których już nie mamleszeksz pisze:CO MASZ NA MYŚLI KOLEGO KANGOOR5 mówiąc o stawach na wiosnę
Czy czeka mnie jakaś niespodzianka?