Palce - pięta, pięta-palce?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To może dlatego mnie nigdy nie bolą łydki? (Kadencję mam właśnie taką jak opisujesz). Aż sie zastanawiałam po tych wszystkich opisach skonanych łydek czy ja naprawdę biegam ze śródstopia. :oczko:
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Aż sie zastanawiałam po tych wszystkich opisach skonanych łydek czy ja naprawdę biegam ze śródstopia. :oczko:
O to to, ja też :hej: Chociaż i tak nie wiem, czy biegam z tego śródstopia, czy nie - w sumie ląduję stopą pod środkiem ciężkości, na ugięte kolano, a stopa się przetacza po zewnętrznej (a jak chodzę, to po wewnętrznej), więc chyba tak? Mimo że mam niższą kadencję? :jatylko:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nowe buty mi pokazały, że nie ma zwidów, Hyperspeedy i Green Silence mają nietkniętą piętę, a wytarte śródstopie po zewnętrzej. Poza tym w nich naprawdę czuć, kiedy która cześć stopy dotyka.
dajgolda
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ekstra, biegam już parę miesięcy i przystosowałem się do nowej techniki. Udaje mi się nawet po 20km dygać, a na 10 km na razie rekord to 43 minuty. Jest progres. Teraz maraton w perspektywie we wrześniu;]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ