Nowa jestem :)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja teraz biegam, a jak Ci sie niechce i masz miejsce to skakane sobie weź
Wszystko czego potrzebujemy do życia mamy w głowie, a głowa często używa 100 tys wymówek by sobie odpuścic wysiłek lub coś pożytecznego dla nas.
PKO
Lullabiess
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No o skakance też kiedyś myślałam ;p I to chyba nie jest zły pomysł ;p Tylko nie mam za bardzo gdzie skakać :) ale coś wymyśle ;) no i hula hopem kręcę ;p to na talie niby pomaga :D
00jan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:14
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zawsze możesz spróbować Wii Fit!

http://www.youtube.com/watch?v=UkGVjZaVeYg
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

każdy ruch jest dobry ja tam na siłowni cwicze, biegam sobie, i trenuje sztuki walki jak mi sie nudzi to się rozciągam :P
Wszystko czego potrzebujemy do życia mamy w głowie, a głowa często używa 100 tys wymówek by sobie odpuścic wysiłek lub coś pożytecznego dla nas.
Lullabiess
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

00jan pisze:Zawsze możesz spróbować Wii Fit!

http://www.youtube.com/watch?v=UkGVjZaVeYg
E to za mało rytmiczne jak dla mnie ^^ ja wolę coś bardziej ruchliwego ;p
Arczi_wu pisze:każdy ruch jest dobry ja tam na siłowni cwicze, biegam sobie, i trenuje sztuki walki jak mi sie nudzi to się rozciągam :P
No ja aż tyle czasu właśnie nie mam, bo w maju maturka ^^ :)

Od jutra zaczynam "program" 6 posiłków dziennie :)
Ta mama dzisiaj zrobiła chruściki ;| Buu
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ale to mało :D a ja sie sam ucze heheheh bo sie zaocznie ucze :P i co :P nie ma wymówek jest lenistwo :D
00jan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:14

Nieprzeczytany post

Też w maju mam mature i znalazłem czas na treningi 6-7 razy w tygodniu po 1h-2h.
Nauka nauką ale trzeba odpocząć, przynajmniej psychicznie.
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A ja mam za rok :D bo sie leniłem rok :D a jeść raz na tydzien dobrze można przynajmniej nie popadnie sie w monotonie :P ja np traktuje niedziele jako dzien gdzie sobie jem co co chce :D czasami trzeba :P a w niedziele i tak biegam wiec nie marudze :D
Lullabiess
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

00jan pisze:Też w maju mam mature i znalazłem czas na treningi 6-7 razy w tygodniu po 1h-2h.
Nauka nauką ale trzeba odpocząć, przynajmniej psychicznie.
U to podziwiam, jak jak wracam do domu o 16 to już nie mam na nic siły ;p
Arczi_wu pisze:A ja mam za rok :D bo sie leniłem rok :D a jeść raz na tydzien dobrze można przynajmniej nie popadnie sie w monotonie :P ja np traktuje niedziele jako dzien gdzie sobie jem co co chce :D czasami trzeba :P a w niedziele i tak biegam wiec nie marudze :D
Hm chyba też sobie zrobię niedzielę dniem jedzeniowym ^^ Hm no tak, dzisiaj zjadłam wybornie dużo xD

O mam jeszcze pytanie :D
Hm jak to jest z jedzeniem galaretek? Bo na opakowaniu jest napisane że na 100g ma 60kcal, a paczka ma 75g . Tylko, że jak się zrobi tą galaretkę już to ona chyba więcej waży nie, to wtedy kalorii też ma więcej tak? Hm bo gdyby miała mało kalorii to by było git, bo ja lubię i się tym nawet najem no i jest dobra na paznokcie xD
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mi sie zdaje ze 100g proszku ma 60 kalori i jak sie zrobi to jest troche wiecej.
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Czyli z tego wynika że woda użyta do galaretki ma jakieś kalorie....?
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

właściwie czysta woda nie ma kalori ale następuje reakcjia chemiczna wiec pewnie jakieś tam kalorie powstają:) niewiem nie znam się tak mi się tylko wydaje
Lullabiess
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No właśnie dziwna sprawa z tą galaretką ;p no cóż :)
Hm no więc żeby nie było nudno ;d to kolejne z moich upierdliwych pytań :p
Czy znacie jakieś sposoby na zmniejszenie barów xD? oprócz odpowiednich ciuchów oczywiście :D
Hm jestem strasznie problemowa...
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mniej teoretyzowania, więcej biegania.
Arczi_wu
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ehhh kobieto... każdy facet chce miec wielkie bary a ty marudzisz :D nie no żartuje tak schudniesz jak bedziesz biegac nie bedziesz się lenić i nie poddasz się bedziesz chuda i zgrabna i nie martw sie wszystkim wszystko w swoim czasie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ