Zielona Gora
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witaj Gosiu no niestety musiałemz synkiem do doktorów lecieć no i czekałemw kolejce 2godziny potem jeszce pól godziny w gabinecie i nie zdążyłem pozałatwiać spraw które pozałatwić musiałem w sumie trening zrobiłem dopiero o 22.00 awam jak się biegało ? 

Jezus nadchodzi udawaj,że jesteś zajęty
-
- Wyga
Rozumiem, ja tez mam syna:) Biegalo sie wysmienicie, zupelnie inaczej niz w pojedynke. Nie wiem nawet kiedy zrobilismy 10 km. Mam nadzieje, ze kolegi (rowniez Piotra) za bardzo nie wymeczylam
, mial jeszcze 4 km drogi powrotnej. Daj znac, kiedy ewentualnie planujesz biegac na stadionie. Moze tym razem sie zgramy:)

-
- Wyga
Niestety, nie jest to mozliwe, nie sadze, zebym zdazyla na 7.30 do pracy:) Takie "okrutne" godziny sa mozliwe jedynie w weekend. Szkoda, bo wlesie o tej porze musi byc bajecznie. Ptaszki Ci jedynie jutro potowarzysza:)
-
- Wyga
W jakim czasie te 15 robisz?scavenger pisze:Ja mam trening jutro z rana 15 km ale po lesie jeśli masz czas ok 7.00 to zapraszam
-
- Dyskutant
witaj gosiu niestety chorubsko mnie dopadło i do konca tygodna usze sobie odpusić bieganiegosiazgora pisze:W jakim czasie te 15 robisz?scavenger pisze:Ja mam trening jutro z rana 15 km ale po lesie jeśli masz czas ok 7.00 to zapraszam

-
- Wyga
Ja w takim czasie zrobilam dzis 14, ale jak na moj pierwszy taki dystans w zyciuscavenger pisze:witaj gosiu niestety chorubsko mnie dopadło i do konca tygodna usze sobie odpusić bieganiegosiazgora pisze:W jakim czasie te 15 robisz?scavenger pisze:Ja mam trening jutro z rana 15 km ale po lesie jeśli masz czas ok 7.00 to zapraszam15 km robie w 1h i 20 tak ze nie za szybko
pozdrawiam

-
- Dyskutant
No ja już sie wyleczyłem a wczoraj poszedłem potruchtać niestety wczoraj było za wczesńie organizm zbuntował się już po 25 mingosiazgora pisze:Ja w takim czasie zrobilam dzis 14, ale jak na moj pierwszy taki dystans w zyciuscavenger pisze:witaj gosiu niestety chorubsko mnie dopadło i do konca tygodna usze sobie odpusić bieganiegosiazgora pisze: W jakim czasie te 15 robisz?15 km robie w 1h i 20 tak ze nie za szybko
pozdrawiam
, to nie jest chyba tragicznie. Tym bardziej, ze tempo, pozwalalo mi na rozmowe, moze wiec uda mi sie dotrzymac Ci kroku:) Zycze zdrowia:)
Myśle żę spokojnie dasz radę ja nie jestem sprinterem kiedy biegasz na stadionie?
-
- Wyga
Pon, środa i piątek- przynajmniej takie mam plany, o ile cos ich nie zaklóci:) Godz 19 jak zwykle.
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Przepraszam, że się wtrącam, ale czy temat ten nie powinien być w dziale "Cała Polska Biega" ?
-
- Dyskutant
w tym dziale ten temat równierz jest niestety tam nie było ządnego odzewu niestety w Zielonej Górze biegają tylko 4 osoby i te 4 osoby pisża na tym forum reszta chce biegać samotnie tak więc dobrze ze chociaż tu (chociaż w dzale do tego nie przeznaczonym ) są osoby które chcą ze sobą biegaćPATATAJEC pisze:Przepraszam, że się wtrącam, ale czy temat ten nie powinien być w dziale "Cała Polska Biega" ?
pozdrawiam
-
- Dyskutant
Kurcze w pon.pracuje do 21 ale w srode mam wolne wiec powininenm dac radę chyba ze pasuje ci bieganie tak koło 22.00gosiazgora pisze:Pon, środa i piątek- przynajmniej takie mam plany, o ile cos ich nie zaklóci:) Godz 19 jak zwykle.
-
- Wyga
22, to latem, teraz troche za pozno. Ewentualnie moze byc tez wtorek.