Zielona Gora

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
scavenger
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witaj Gosiu no niestety musiałemz synkiem do doktorów lecieć no i czekałemw kolejce 2godziny potem jeszce pól godziny w gabinecie i nie zdążyłem pozałatwiać spraw które pozałatwić musiałem w sumie trening zrobiłem dopiero o 22.00 awam jak się biegało ? :-)
Jezus nadchodzi udawaj,że jesteś zajęty
PKO
gosiazgora
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Rozumiem, ja tez mam syna:) Biegalo sie wysmienicie, zupelnie inaczej niz w pojedynke. Nie wiem nawet kiedy zrobilismy 10 km. Mam nadzieje, ze kolegi (rowniez Piotra) za bardzo nie wymeczylam :) , mial jeszcze 4 km drogi powrotnej. Daj znac, kiedy ewentualnie planujesz biegac na stadionie. Moze tym razem sie zgramy:)
scavenger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja mam trening jutro z rana 15 km ale po lesie jeśli masz czas ok 7.00 to zapraszam
gosiazgora
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Niestety, nie jest to mozliwe, nie sadze, zebym zdazyla na 7.30 do pracy:) Takie "okrutne" godziny sa mozliwe jedynie w weekend. Szkoda, bo wlesie o tej porze musi byc bajecznie. Ptaszki Ci jedynie jutro potowarzysza:)
enteriusz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mnie się nie da za bardzo wymęczyć :bleble:.
Im więcej kilometrów w miłym towarzystwie, tym lepiej (najwyżej potem mi noga odpadnie :hahaha:)
gosiazgora
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

scavenger pisze:Ja mam trening jutro z rana 15 km ale po lesie jeśli masz czas ok 7.00 to zapraszam
W jakim czasie te 15 robisz?
scavenger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

gosiazgora pisze:
scavenger pisze:Ja mam trening jutro z rana 15 km ale po lesie jeśli masz czas ok 7.00 to zapraszam
witaj gosiu niestety chorubsko mnie dopadło i do konca tygodna usze sobie odpusić bieganie :ech: 15 km robie w 1h i 20 tak ze nie za szybko :oczko: pozdrawiam
gosiazgora
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

scavenger pisze:
gosiazgora pisze:
witaj gosiu niestety chorubsko mnie dopadło i do konca tygodna usze sobie odpusić bieganie :ech: 15 km robie w 1h i 20 tak ze nie za szybko :oczko: pozdrawiam
Ja w takim czasie zrobilam dzis 14, ale jak na moj pierwszy taki dystans w zyciu :ble: , to nie jest chyba tragicznie. Tym bardziej, ze tempo, pozwalalo mi na rozmowe, moze wiec uda mi sie dotrzymac Ci kroku:) Zycze zdrowia:)
scavenger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

gosiazgora pisze:
scavenger pisze:
gosiazgora pisze: W jakim czasie te 15 robisz?
Ja w takim czasie zrobilam dzis 14, ale jak na moj pierwszy taki dystans w zyciu :ble: , to nie jest chyba tragicznie. Tym bardziej, ze tempo, pozwalalo mi na rozmowe, moze wiec uda mi sie dotrzymac Ci kroku:) Zycze zdrowia:)
No ja już sie wyleczyłem a wczoraj poszedłem potruchtać niestety wczoraj było za wczesńie organizm zbuntował się już po 25 min
Myśle żę spokojnie dasz radę ja nie jestem sprinterem kiedy biegasz na stadionie?
gosiazgora
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pon, środa i piątek- przynajmniej takie mam plany, o ile cos ich nie zaklóci:) Godz 19 jak zwykle.
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przepraszam, że się wtrącam, ale czy temat ten nie powinien być w dziale "Cała Polska Biega" ?
scavenger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

PATATAJEC pisze:Przepraszam, że się wtrącam, ale czy temat ten nie powinien być w dziale "Cała Polska Biega" ?
w tym dziale ten temat równierz jest niestety tam nie było ządnego odzewu niestety w Zielonej Górze biegają tylko 4 osoby i te 4 osoby pisża na tym forum reszta chce biegać samotnie tak więc dobrze ze chociaż tu (chociaż w dzale do tego nie przeznaczonym ) są osoby które chcą ze sobą biegać
pozdrawiam
scavenger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

sprawdz ile osób odopowiedziało na mój post- jedna
scavenger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

gosiazgora pisze:Pon, środa i piątek- przynajmniej takie mam plany, o ile cos ich nie zaklóci:) Godz 19 jak zwykle.
Kurcze w pon.pracuje do 21 ale w srode mam wolne wiec powininenm dac radę chyba ze pasuje ci bieganie tak koło 22.00
gosiazgora
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

22, to latem, teraz troche za pozno. Ewentualnie moze byc tez wtorek.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ