Komentarz do artykułu Bieganie z Mają odcinek 5

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ja pozdrawiałem. :)
PKO
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No to dobrze :) Honor programu uratowałeś ;)
o
kumiko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

może gdyby z Mają biegła kobieta/kobiety to byłby to dialog :hahaha:
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja myślę, że Maja jest z natury małomówna. Gdyby Adam zrobił film ze mną, zagadałbym go na śmierć :bum:
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

no weź 2 kobiety... to potem mogło by zabraknąć biegania ;-) już nie przesadzajmy - nie popadajmy ze skrajności w skrajność ;-) - kiedy następny odcinek ??
Szymon
Obrazek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Soprano - sprawdź pozdrowienia. :)
RAFAEL RAFAEL
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bardzo, bardzo, bardzo podoba mi się ten cykl programów. Dla mnie bardzo cenne są komentarze do biegów Mai i jej kolegi. Jak nawięcej chcę takich programówi jak najwięcje informacji, pokazywania błędów i tłumaczenia techniki biegów;jak biegać , jak trenowac , jak najwięcej pokazywać w praktyce. Kamera z boku i komentarz :) . Ja bym jeszcze chciał wywiady z ludźmi co zaczynali biegać i było im ciężko , apotem polubili biegać i zaczęło im sprawiać to radość i przyjemność. Ogólnie chciałbym usłyszeć jakie są indywidualne odczucia zwykłych ludzi i biegaczy także :). Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek Programu.
PS. Maja jest świetna i sympatyczna.:)
Pozdrawiam Rafael
elizakop
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mi tez się program podoba. Maja - fajna dziewczyna. Przebieżka wyszła jej tak stylowo, ładnie i równiutko. Odcinek jest zrobiony w fajnym klimacie zachęcającym do biegania. Pan Adam mniej się chyba stresował przed kamerą, bo wszystko wyszło bardziej 'luźno' niż w poprzednim odcinku. No i muzyka też dobra... Czekam na 'Bieganie z Mają - odc. 4'. Brawo :hej: Jako jedna z czytelniczek bieganie.pl dziękuję za pozdrowienia.
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

RAFAEL RAFAEL pisze:Dla mnie bardzo cenne są komentarze do biegów Mai i jej kolegi.
Męża :)
RAFAEL RAFAEL pisze:PS. Maja jest świetna i sympatyczna.:)Pozdrawiam Rafael
elizakop pisze:Maja - fajna dziewczyna. Przebieżka wyszła jej tak stylowo, ładnie i równiutko.
Bardzo dziękuję :)
Okropnie jest się oglądać na nagraniu. A mój bieg... :trup: Widząc to na filmie mam wrażenie, że biegam jak robot. Rzeczywiście wygląda to strasznie sztucznie choć przykładałam się głównie do prędkości, która jak widać po komentarzach i tak była zbyt mała, a nie do formy rąk czy nóg.
o
Awatar użytkownika
Yubaba
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Łaał :), super wyszło. Rozkręcacie się chyba :). Fajnie dobrana muzyczka.
Awatar użytkownika
steve
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak juz zostalo napisane wczesniej - wiecej Maji czyli glownego podmiotu programu :) przy tym zdecydowanie wole jak ujecie biegnacych osob ,ukazuje ich w calosci. Podobaja mi sie komentarze eksperta, odnosnie sposobu biegania, poprawy postawy itd. mysle ze jest to bardzo przydatne dla ogladajacych, bo moga poprawic cos u siebie ,no a wlasnie dla nich ten program jest robiony :)
Powinno byc jak najwiecej prezentacji jak poprawnie wykonywac cwiczenia rozgrzewajace/rozciagajace, fajnie jest sie uczyc nowych cwiczen, ktore mozna sobie dolozyc do swojego zestawu.

Maja - ten but w avatrze to z pierwszego odcinka? dobrze mysle? :P
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

steve, spostrzegawczy jesteś :) To rzeczywiście but z pierwszego odcinka :)
o
Awatar użytkownika
pikkot
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A ja mam taką uwagę do pracy kamery: jak Michał pokazuje jak ustawić miednicę, to dobrze by było pokazać go w całości, a nie tylko od brzucha w górę.
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

bardzo dobry odcinek ! -
z mojej strony to tylko mi było szkoda że te ćwiczenia były tak "w skrócie" z chęcią bym się przyglądnął jak to oni ćwiczą żeby poprawić ten krok siłę i bóg wie co jeszcze ;-)

- fajnie że tak na spokojnie było o przebieżkach, zawsze jest dużo pytań na ten temat na forum - a tu teraz będzie można to to obejrzeć na "videło" i wszystko jasne ;-)

w porównaniu do poprzedniego odcinka - znacznie lepiej i przyjemniej - czyli sprawy idą w dobrym kierunku ;-)
Szymon
Obrazek
Awatar użytkownika
artur511
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak czytam ten list, to tak jakbym czytał coś o sobie. Szczególnie bieganie na autobus (notabene często kończące się telefonem po taxi :bum: ). Dyszałem jak stary parowóz, serce waliło jak opętane... No ale teraz biegam rekreacyjnie! :hej:
NEVER back down!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ