Komentarz do artykułu Bieganie z Mają odcinek 5
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja pozdrawiałem. 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
A ja myślę, że Maja jest z natury małomówna. Gdyby Adam zrobił film ze mną, zagadałbym go na śmierć 

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Soprano - sprawdź pozdrowienia. 

-
- Wyga
Bardzo, bardzo, bardzo podoba mi się ten cykl programów. Dla mnie bardzo cenne są komentarze do biegów Mai i jej kolegi. Jak nawięcej chcę takich programówi jak najwięcje informacji, pokazywania błędów i tłumaczenia techniki biegów;jak biegać , jak trenowac , jak najwięcej pokazywać w praktyce. Kamera z boku i komentarz
. Ja bym jeszcze chciał wywiady z ludźmi co zaczynali biegać i było im ciężko , apotem polubili biegać i zaczęło im sprawiać to radość i przyjemność. Ogólnie chciałbym usłyszeć jakie są indywidualne odczucia zwykłych ludzi i biegaczy także
. Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek Programu.
PS. Maja jest świetna i sympatyczna.
Pozdrawiam Rafael

PS. Maja jest świetna i sympatyczna.

Pozdrawiam Rafael
-
- Stary Wyga
Mi tez się program podoba. Maja - fajna dziewczyna. Przebieżka wyszła jej tak stylowo, ładnie i równiutko. Odcinek jest zrobiony w fajnym klimacie zachęcającym do biegania. Pan Adam mniej się chyba stresował przed kamerą, bo wszystko wyszło bardziej 'luźno' niż w poprzednim odcinku. No i muzyka też dobra... Czekam na 'Bieganie z Mają - odc. 4'. Brawo
Jako jedna z czytelniczek bieganie.pl dziękuję za pozdrowienia.

- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
MężaRAFAEL RAFAEL pisze:Dla mnie bardzo cenne są komentarze do biegów Mai i jej kolegi.

RAFAEL RAFAEL pisze:PS. Maja jest świetna i sympatyczna.:)Pozdrawiam Rafael
Bardzo dziękujęelizakop pisze:Maja - fajna dziewczyna. Przebieżka wyszła jej tak stylowo, ładnie i równiutko.

Okropnie jest się oglądać na nagraniu. A mój bieg...

o
- steve
- Rozgrzewający Się
Jak juz zostalo napisane wczesniej - wiecej Maji czyli glownego podmiotu programu
przy tym zdecydowanie wole jak ujecie biegnacych osob ,ukazuje ich w calosci. Podobaja mi sie komentarze eksperta, odnosnie sposobu biegania, poprawy postawy itd. mysle ze jest to bardzo przydatne dla ogladajacych, bo moga poprawic cos u siebie ,no a wlasnie dla nich ten program jest robiony 
Powinno byc jak najwiecej prezentacji jak poprawnie wykonywac cwiczenia rozgrzewajace/rozciagajace, fajnie jest sie uczyc nowych cwiczen, ktore mozna sobie dolozyc do swojego zestawu.
Maja - ten but w avatrze to z pierwszego odcinka? dobrze mysle? :P

Powinno byc jak najwiecej prezentacji jak poprawnie wykonywac cwiczenia rozgrzewajace/rozciagajace, fajnie jest sie uczyc nowych cwiczen, ktore mozna sobie dolozyc do swojego zestawu.
Maja - ten but w avatrze to z pierwszego odcinka? dobrze mysle? :P
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
bardzo dobry odcinek ! -
z mojej strony to tylko mi było szkoda że te ćwiczenia były tak "w skrócie" z chęcią bym się przyglądnął jak to oni ćwiczą żeby poprawić ten krok siłę i bóg wie co jeszcze
- fajnie że tak na spokojnie było o przebieżkach, zawsze jest dużo pytań na ten temat na forum - a tu teraz będzie można to to obejrzeć na "videło" i wszystko jasne
w porównaniu do poprzedniego odcinka - znacznie lepiej i przyjemniej - czyli sprawy idą w dobrym kierunku
z mojej strony to tylko mi było szkoda że te ćwiczenia były tak "w skrócie" z chęcią bym się przyglądnął jak to oni ćwiczą żeby poprawić ten krok siłę i bóg wie co jeszcze

- fajnie że tak na spokojnie było o przebieżkach, zawsze jest dużo pytań na ten temat na forum - a tu teraz będzie można to to obejrzeć na "videło" i wszystko jasne

w porównaniu do poprzedniego odcinka - znacznie lepiej i przyjemniej - czyli sprawy idą w dobrym kierunku

- artur511
- Wyga
Jak czytam ten list, to tak jakbym czytał coś o sobie. Szczególnie bieganie na autobus (notabene często kończące się telefonem po taxi
). Dyszałem jak stary parowóz, serce waliło jak opętane... No ale teraz biegam rekreacyjnie! 

NEVER back down!