jeśli chodzi o wagę to spaść może... - glównie z powodu odwodnienia które przy takim treningu u niewprawionej biegaczki pewnie się pojawi.
Jeśli chodzi o schudnięcie ... no to prosty rachunek
7x0,5h = 3,5h biegu na tydzień.. załóżmy że nie biegasz nie za szybko i nie za wolno czyli pokonasz ok. 35km ... - przy twojej wadze... spalisz (nie chce mi się szukać kalkulatora) ale ok. 90kcal/km to daje jakieś 3150 kcal spalonych dodatkowo w trakcie tygodnia...
jeśli nie będziesz jadła więcej (czyli tyle co zwykle dla stałej wagi) - to można uznać że trochę jeszcze przyspieszy ci się metabolizm... więc wyjdzie tak z 3500 / tydzień
1kg prawdziwego tłuszczyku ma 7000-9000 kcal... (różnie widziałem w necie... ale chyba ta większa wartość się częściej pojawia) - czyli że w 3 tygodnie schudniesz trochę powyżej 1 kg prawdziwego tłuszczu

- pytanie o ile spadnie ci waga

nie wiem może nawet o te 5kg... ale to nie ma wielkiego znaczenia

bo jak tyko przestaniesz biegać to wodę całą odzyskasz

za to tłuszczyku może i nie (przy racjonalnym jedzeniu)
no a na marginesie tylko dodam że bieganie codziennie nie jest do końca zdrowe - przynajmniej na poziomie rozpoczynania przygody z bieganiem... i przede wszystkim może objawić się przetrenowaniem i zniechęceniem do dalszego biegania.
Lepiej biegać co 2 dzień przez rok.. niż codziennie przez 3 tygodnie - zapewniam !