A pomyśl, jakby Ci kadencję mierzył taki pikpikacz!russian, white russian pisze: pik
pik
pik
pik!
Krokomierz
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
nie jestem sprzedawca canyona. Po prostu uzywam ich sprzetu.
a z pykaniem chodzilo mi o to ze tak stawy mi pykaja co chwila a nie krokomierz. moje kolana maja taka wade wrodzona, ze przy chodzeniu czy kucaniu "pykam" czy jak kto woli "strzelam"...
a z pykaniem chodzilo mi o to ze tak stawy mi pykaja co chwila a nie krokomierz. moje kolana maja taka wade wrodzona, ze przy chodzeniu czy kucaniu "pykam" czy jak kto woli "strzelam"...
- Vasics
- Wyga
A ja mam takie pytanie. Czy w tym mapmyrunie można zrobić widok z satelity (jak?). A jeśli nie to jest jakaś strona o podobnej funkcjonalności właśnie z takim widokiem? Biegam głównie po terenie bez dróg dlatego widok satelitarny lub hybrydowy byłby idealny

- td0
- Zaprawiony W Bojach
Biegałem już z krokomierzem. Potem biegałem na stałej trasie zmierzonej licznikiem rowerowym i przeliczonej w internecie. Krótki okres biegałem z telefonem+czujnik gps+program Nokia Sport.
Prawdziwą rewolucję wprowadził jednak porządny zegarek z gps-em. Biegam gdzie chcę i ile chcę. Po biegu podłączam się do kompa i mam pełną analizę biegu: prędkość/tempo i tętno z podziałem na poszczególne odcinki biegu, statystyki tygodniowe, miesięczne, ... Program sam ściąga mapę i pokazuje gdzie biegałem.
Polecam.
Zegarek to większy wydatek, ale jeśli zamierzasz dłużej biegać to myślę, że warto.
Prawdziwą rewolucję wprowadził jednak porządny zegarek z gps-em. Biegam gdzie chcę i ile chcę. Po biegu podłączam się do kompa i mam pełną analizę biegu: prędkość/tempo i tętno z podziałem na poszczególne odcinki biegu, statystyki tygodniowe, miesięczne, ... Program sam ściąga mapę i pokazuje gdzie biegałem.
Polecam.
Zegarek to większy wydatek, ale jeśli zamierzasz dłużej biegać to myślę, że warto.
:) Tomek
- Vasics
- Wyga
No i już w innym wątku pokazała sie odpowiedź na moje pytanie:Vasics pisze:A ja mam takie pytanie. Czy w tym mapmyrunie można zrobić widok z satelity (jak?). A jeśli nie to jest jakaś strona o podobnej funkcjonalności właśnie z takim widokiem? Biegam głównie po terenie bez dróg dlatego widok satelitarny lub hybrydowy byłby idealny
http://www.gmap-pedometer.com/
bardzo fajna sprawa, dokładniejsze wytyczenie trasy dodały aż 1 km do mojego ostatniego przebiegu