WSPOLNE BIEGANIE - ZOLIBORZ : -)
- MINI
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szukam kogoś z kim mogłabym wieczorem biegać. Niestety tylko późnym wieczorem i ewentualnie w weekendy.
Mieszkam w dzielnicy Żoliborz.
Dopiero stawiam pierwsze kroki, więc osoba która chciałaby ze mną biegać powinna być wyrozumiała : )
Mieszkam w dzielnicy Żoliborz.
Dopiero stawiam pierwsze kroki, więc osoba która chciałaby ze mną biegać powinna być wyrozumiała : )
- irko58
- Wyga
zapraszamy:
wtorek 18:00 - hala AWF
Zawsze w sobotę w Warszawie, róg Klaudyny i Podleśnej, przy szlabanie przy wejściu do Lasu Bielańskiego, godzina 8:00.
Biegamy tempem rekreacyjnym. Dystans zazwyczaj minimum 10 km.
www.sbbp.waw.pl
sobota 10:00 róg Klaudyny i Podleśnej druga grupa - siła biegowa
))
wtorek 18:00 - hala AWF
Zawsze w sobotę w Warszawie, róg Klaudyny i Podleśnej, przy szlabanie przy wejściu do Lasu Bielańskiego, godzina 8:00.
Biegamy tempem rekreacyjnym. Dystans zazwyczaj minimum 10 km.
www.sbbp.waw.pl
sobota 10:00 róg Klaudyny i Podleśnej druga grupa - siła biegowa
))
-
- Rozgrzewający Się
Zechciałby się ktoś przyłączyć do biegania na Żoli?
''Biegnę kiedy wstaje świt,
Biegnę brzegiem morza boso,
Biegnę w pulsie mojej krwi,
Biegnę z wiatrem mego losu,
Biegnę lekko i bez planu,
Biegnę długo, biegnę chciwie,
Biegnę w rytmie oceanu,
Biegnę wdzięczna i szczęśliwa...''
Biegnę brzegiem morza boso,
Biegnę w pulsie mojej krwi,
Biegnę z wiatrem mego losu,
Biegnę lekko i bez planu,
Biegnę długo, biegnę chciwie,
Biegnę w rytmie oceanu,
Biegnę wdzięczna i szczęśliwa...''
-
- Rozgrzewający Się
Hej szukam miejsc do biegania na Żoliborzu
Chce wyciągnąć koleżankę z pracy która jest z Żoliborza, byliśmy wspólnie na marszobiegu teraz czas na dłuższy dystans.Mam 25 lat z 10 km przebiegnę ale chodzi o to aby właśnie biegać ten odcinek swobodnie(Amator)Moja propozycja jest taka że zaopiniujesz mi trasę którą biegasz w tych rejonach podam Ci godziny biegania, jak będziesz chciała to dołączysz do naszego zespołu bo szukamy osób które lubią biegać w grupie.Nakręcił nas wczorajszy marszobieg.Proszę o kontakt michal-maxi@o2.pl
Chce wyciągnąć koleżankę z pracy która jest z Żoliborza, byliśmy wspólnie na marszobiegu teraz czas na dłuższy dystans.Mam 25 lat z 10 km przebiegnę ale chodzi o to aby właśnie biegać ten odcinek swobodnie(Amator)Moja propozycja jest taka że zaopiniujesz mi trasę którą biegasz w tych rejonach podam Ci godziny biegania, jak będziesz chciała to dołączysz do naszego zespołu bo szukamy osób które lubią biegać w grupie.Nakręcił nas wczorajszy marszobieg.Proszę o kontakt michal-maxi@o2.pl
-
- Rozgrzewający Się
hej:) czy jest jeszcze ktoś kto chciałby pobiegać w towarzystwie? raczej wieczorne godziny:) tak 5-10max km Jestem amatorką, na ogół biegam z psem, ale fajnie by było z kimś sobie pogadać:)