Witam wszystkich

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
karczmarz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chciałem się tylko przywitać....i podzielić sie swoimi wrażeniami związanymi z bieganiem. Po pierwsze od dziesięciu lat od skończenia liceum nie robiłem nic związanego z wysiłkiem fizycznym (no jakieś tam były ale nie bede o nich pisał na tym forum :) ) Wracając do tematu:  ostatnio powiedziałem sobie dość (tak jak w tej piosence ), i zacząłem biegać, oczywiście na początku na wariata, dobiero jak sie zakwasy odezwały postanowiłem czegoś poszukać w internecie i oczywiście trafiłem na Waszą stronke (Naszą?) Zrobiłem sobie plan 10 tygodniwy , i dzisiaj nie ma nic piękniejszego jak biec sobie  pół godzinki. Swoją drogą cieszyłem się jak głupi jak przebiegłem te 30 min bez zatrzymania. Tak wiec witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam . Acha i nie ma to jak bieganie w zimie -   lubie ten mrozik :) .
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kkazmier
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gratulacje!
A może spróbujesz swoich sił w jakimś biegu (ulicznym)? Dla większości osób właśnie to sprawia największą frajdę...
10km-34:25
21.097km-1:16:24
42.195km- --:--:--
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from karczmarz on 12:05 pm on Feb. 28, 2005
trafiłem na Waszą stronke (Naszą?)

Jak zacząłeś biegać to masz pełne prawo pisać:"nasza"
:usmiech:
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witamy Nowego!!!
ODPOWIEDZ