Bydgoszcz,BARTODZIEJE. Witam, szukam partnerki do biegania

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Pola
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam

Bardzo bardzo chciałabym znów zacząć biegać, schudnąć, dobrze się czuć.
W ubiegłym roku biegałam regularnie z 6 miesięcy, 3 - razy w tygodniu od 5 do 12 km. Czas był od 5 do 6 min/km.
Jestem w stanie biegać codziennie lub co drugi dzień po 30 minut (po pewnym czasie jak dam radę to i dłużej)
ale na początku bym chciała zacząć do 5 km.
Cały ten rok mówię sobie że jutro idę biegać i nic z tego nie wychodzi - kiepska wola brak motywacji - nie mam z kim :(
W tym roku udało mi się z 4 razy tylko- to jak nic ...
W zeszłym roku jak był półmaraton (okolice Zawiszy/ Leśne) to udało mi się przebiec 5 km w 24~~ min to moją życiówka mogłabym na endo poszukać dłuższe transy/czasy ale po co :)

Mam niby odpowiednie buty i strój jakiś jestem gotowa od zaraz, albo rano albo wieczorem.
Czy jest jakaś KOBIETA?PANI? która pomoże mi w tej walce by się w końcu przemóc?? zacząć i biegać już zawsze?
Mogę dołączyć nawet do większej ilości/może już są dwie Panie które razem biegają? i przygarną mnie na wspólne biegi?

Mam na imię Kasia, lat 27.
PKO
refiss
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witaj..
Jestem z bartodziej i biegam od jakiegos roku..:)
Moglbym biegac z Toba, tylko jedna rzecz sprzeczna ze nie jestem pania =)

W razie co; refiss@gmail.com
Awatar użytkownika
esseesse1973
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pola pisze:Witam

Bardzo bardzo chciałabym znów zacząć biegać, schudnąć, dobrze się czuć.
W ubiegłym roku biegałam regularnie z 6 miesięcy, 3 - razy w tygodniu od 5 do 12 km. Czas był od 5 do 6 min/km.
Jestem w stanie biegać codziennie lub co drugi dzień po 30 minut (po pewnym czasie jak dam radę to i dłużej)
ale na początku bym chciała zacząć do 5 km.
Cały ten rok mówię sobie że jutro idę biegać i nic z tego nie wychodzi - kiepska wola brak motywacji - nie mam z kim :(
W tym roku udało mi się z 4 razy tylko- to jak nic ...
W zeszłym roku jak był półmaraton (okolice Zawiszy/ Leśne) to udało mi się przebiec 5 km w 24~~ min to moją życiówka mogłabym na endo poszukać dłuższe transy/czasy ale po co :)

Mam niby odpowiednie buty i strój jakiś jestem gotowa od zaraz, albo rano albo wieczorem.
Czy jest jakaś KOBIETA?PANI? która pomoże mi w tej walce by się w końcu przemóc?? zacząć i biegać już zawsze?
Mogę dołączyć nawet do większej ilości/może już są dwie Panie które razem biegają? i przygarną mnie na wspólne biegi?

Mam na imię Kasia, lat 27.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ